fredag 24 september 2010

En bok, flera bokar?

Nu är jag hemma igen, efter ytterligare en Stockholmstripp. Ju är det soffsittning, Idol är avklarat och nu är det Skavlan. Fredagsmys med andra ord! Och det hela blev inte det minsta sämre av att det fanns färdiga räkmackor i kylskåpet när jag kom hem, vilka avnjöts med kall tjeckisk pilsner.

Kanske inte så GI eller LCHF eller vad det kan vara, men helt klart GG, dvs. gôrgôtt!

I morgon ska jag och E-K till Götet och kolla in bokmässan. Det är en av två mässor jag brukar försöka besöka - turistmässan på våren och bokmässan på på hösten. Den första för att drömma och få ledighetsinspiration, den andra för att drömma och få jobbinspiration. Och jag menar, en hel mässa full med ord - ni kan ju tänka er hur häftigt det är för mig!

På bokmässan för två år sedan tog jag på en orm. Universeum i Göteborg var där i en monter och av någon anledning hade de tagit med sig en orm dit. Jag som är ormrädd som få, lyckades darrande ta mig fram till montern och faktiskt klappa på ormrackaren. Nu är det gjort. Behöver inte göras igen.

Dagens bild får bli en ögonblicksbild från Månstadsköket när jag kom hem för några timmar sedan. Sådant gör att man känner sig extra välkommen hem - tack J!

Hur får du helgen att gå?

5 kommentarer:

 1. Träffa ett gäng bloggkompisar, träna, träffa en bloggkompis för promenad, träna, slappa, dricka lite vin, slappa mer och sa jag slappa?
  Jag kommer nog att dricka lite vin också.

  SvaraRadera
 2. Väldigt likt min helg faktiskt,förutom att jag inte ska träffa bloggkompisar eller träna. Men resten är väldigt likt.

  SvaraRadera
 3. Han har inga trevliga bröder i min ålder, din karl??

  SvaraRadera
 4. Inte som vare sig han eller jag känner till, sorry.

  SvaraRadera
 5. Om JAG blir rörd av J:s omtanke, hur kände då inte du? /M.

  SvaraRadera