lördag 18 september 2010

Nu ska jag ta tag i det här

För några dagar sedan fick jag utmärkelsen Beautiful Blogger av Pia på Skogslyckan - en jättefin blogg, som jag verkligen rekommenderar. I hennes webbshop har jag dessutom gjort några fynd. Jag förmodar att det är bloggen som får priset som beautiful, inte bloggerskan, men icke förty (snyggt uttryck det där!) blev jag väldigt glad. Tack så mycket, Pia!

Till utmärkelsen hör att:
 • kopiera in utmärkelsebilden i sin blogg för att visa att man fått den. (Klart!)
 • tacka och länka till den man fått den av. (Klart!)
 • berätta sju intressanta saker om sig själv. (Kolla här nedan. Intressant? Kanske.)
 • nominera sju andra bloggar och länka till dem. (Får vänta något dag. Vill inte slarva med det :-))
 Då ska vi se vilka sju saker jag ska berätta.
 1. Jag är kvartsryss. Mormor var ryska och mamma är född i nuvarande Ryssland.
 2. Jag är tokig i teknikprylar - ipod, iphone, kamera, dataspel - och är en hejare på Guitar Hero!
 3. Jag har "bytt liv" två gånger- från Värmland till Stockholm och från Stockholm till Månstad. Stora steg, men jag har flyttat till något, inte från något, vilket känns skönt.
 4. Jag har ett piano, spelade mer i unga år, men det händer att jag sätter mig och plingar.
 5. Jag är otålig. Älskar att påbörja saker, men är lite sämre på att avsluta dem. Därför är trädgårdsarbete inte riktigt min grej. Plantera är ok, men rensa ogräs är trist.
 6. Jag älskar att blogga. Det är ett sätt för mig att få arbeta med mitt eget språk. Det är viktigt för mig, eftersom jag jobbar så mycket med andras ord hela dagarna.
 7. Jag tävlar på nätet - rätt mycket i perioder, mindre andra perioder. Det har gått bra. I vinstpotten (under flera år) finns flera utlandsresor till bl.a. Kuba och Island, telefoner, tv-apparater, biljetter, filmer osv. Nu senast vann jag två biljetter till en Björn Skifs-konsert. Det ska bli kul!
Du får gärna berätta något om dig om du vill. En åttonde punkt skulle kunna vara att jag är väldigt nyfiken.

Dagens bild blir en struts som jag tycker har en lite uppnosig och nyfiken syn.

5 kommentarer:

 1. Vad kul att du blev glad. Jag besöker många bloggar varje dag, för jag älskar också att blogga. Men din blogg har själ och tar upp ämnen som får mig att fundera. Så det är nog inte bara bloggen som får pris utan också du...för du är ju bloggen. Ja men vad kul då kan vi ju träffas nån gång och spela duett..piano, gitarr..ler. Kanske kan skriva en hyllningsvisa till Månstad, vi som följt kärlekens röst och hamnat här.
  Ha en fin söndag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Jodu, vilken duett! Jag behöver nog träna lite i så fall... Men Månstadsvisa skriver jag gärna.

  Ha en fin söndag du med, och glöm inte att rösta. :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Skogslyckan Pia. Och jag svarade på din kommentar hos mig, om bloggträffen, att den absolut gäller dig med. Du och jag kan ta en lunch någon gång, du är ju uppe i Sthlm lite då och då. Hör av dig via bloggen eller fejan. Kram!

  SvaraRadera
 4. Det är rätt som Pia säger, din blogg har själ. Och nu har du ju en så snygg design att jag bara smäller av. Varför hittade inte jag den först...?? *avundsjuk*

  SvaraRadera
 5. Singelmamman: Ja det vore jättekul!

  Maria: Tack! Bloggdesignkreatören finns längst ner på sidan. Att jag har denna beror faktiskt enbart på att du redan hade tagit den jag ville ha på den förra bloggdesignkreatörssidan - eller vad det kan heta. Men vet du? Två kan ha lika! :)

  SvaraRadera