söndag 5 september 2010

En ovanligt romantisk lördag

Lördag är ju en dag, som vilken som helst - i vanliga fall i alla fall. Visst, man är ledig och så (i bästa fall i alla fall), men det kommer ju en lördag i veckan så sådär väldigt speciell är den ju inte alltid. Men gårdagen var inte som vilken lördag som helst, utan det var en ovanligt romantisk lördag. Vi har nämligen haft en helg på Grand Hotel i Stockholm under konceptet "Mesta möjliga kärlek".

Det är en affärsidé utifrån kungabröllopet, förstås, där man kan välja olika koncept. Vi hade inte valt själva, utan det här paketet hade jag bytt till mig mot en kamera. Så kan det gå till. :-)

Och ja, lördagen var en ovanligt romantisk lördag. Först rummet. Vi blev uppgraderade så vi fick en liten hörnsvit med två rum och utsikt över slottet. Bara det! Vi hann inte mer än in, så knackade det på dörren och vi fick in en vagn med champagne (jodå, äkta) och jordgubbar. Mums!

Efter någon timme var det dags för paketet "Bara du och jag", vilket innebar att vi fick massage och även lära oss vissa massagegrepp, så att man kan göra det hemma. Efter en timmes massage fick vi tillgång till en spasvit, alldeles för oss själva. Ångbastu, vanlig bastu, en stor jazucci, ännu mer jordgubbar och dryck, och ännu mer utsikt över slottet. Fattar ni vad trött man blir efter detta, men sådär behagligt trött, "jag-mår-som-en-prinsessa"-trött, typ.

Efter ytterligare någon timmes vila var det dags för en ljuvlig trerättersmeny på Grands Veranda, inklusive goda viner - och ännu mer champagne. Och det hela toppades i morse med en tokfrukost på hotellet. Det kan måhända låta som fullt program, men det var länge sedan jag var så avkopplad. Det var underbart ljuvligt att bara njuta loss en helg sådär, och visst var det en ovanligt romantisk lördag!

Dagens bilder får väl bli bilder från helgens begivenhet. Jag är kvar i Stockholm en dag, men J har åkt hemåt. Jag fick faktiskt ett sms från honom att Lili och Sussie satt i just hans kupé på tåget, så det gick nog ingen nöd på honom.

Tack alltså, K för ett mycket bra byte! Man kan inte ha ovanligt romantiska lördagar varje lördag, för då blir de ju liksom inte ovanliga längre. Men lite vardagsromantik är ju heller aldrig fel. :)
4 kommentarer:

 1. Men OJ! Det var ni värda! /Kram M.

  SvaraRadera
 2. Låter som ni haft en underbar helg i kärlekens tecken! Ha en fin vecka Petra.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Det var jättemysigt på alla vis! Ha en fin vecka du också Pia!

  SvaraRadera
 4. Kan bara instämma... det var en härlig helg!
  J

  SvaraRadera