fredag 14 maj 2010

Klang och jubel!

Tihi, noterade precis att jag har passerat 4 000 unika besökare på bloggen. Sådant känns bra för självkänslan! Ja, jag erkänner. Jag har den där räknaren mer för min skull än för er. Jag skulle kunna säga att det är för att föra statistik eller något annat som låter allvarsamt, men ska jag vara ärlig handlar det mest om egokicken.

Kul att se att folk läser helt enkelt. Fortsätt gärna med det! :-)

Dagens bild får bli en 80-talsklassiker. Jag hörde nämligen att modet med body utanpå leggings är tillbaka. Bäva måste alla vi som kanske inte passade i det ens på den tiden det begav sig.

Nyfiken fråga: Varför besökte du den här bloggen just nu?

6 kommentarer:

 1. Måste ju ha lite koll på vart du befinner dej kära granne därför besöker jag denna blogg...plus att du skriver underhållande!
  Kram till dej! / Karin

  SvaraRadera
 2. För att jag gillar ditt sätt att skriva på, och du har så mycket kul tankar och infalls vinklar. Och sen skriver du med humor, det gillar jag. Fortsätt så! Kramar Pia

  SvaraRadera
 3. Lyckades se den rosa fitnessdräkten och drömde mig tillbaka till 80-talet då jag själv kämpade i trikåer till Jane Fondas träningsvideo för att komma i form. Hua!

  SvaraRadera
 4. Jag följer din blogg för där får jag information från storheterna, Månstad o Stockholm. Men tycker framförallt att du har ett positivt anslag som gör en glad. Det är också lättläst, självironiskt och humoristiskt. Det är bra,Go on Petra.

  SvaraRadera
 5. Vet ni - jag myser! :-)

  Men Jane Fondas träningsvideo hade jag faktiskt förträngt.Jag har själv en videovariant där det står ett hurtigt gäng på ett tak och hoppar runt. Måtte jag glömma bort den igen...

  SvaraRadera
 6. För att jag tycker du är bäst. Simple as that :-)

  SvaraRadera