söndag 15 augusti 2010

Många ömma ben i dag

Jag tror att många har ont i benen i dag, för kors vad det dansades i Månstadsparken i går! En del kanske har ont i huvudet också, vad vet jag.;-)

Själv var jag chaufför, eftersom jag kom från Stockholm i fredags och åker tillbaka dit om en stund idag. Kände liksom inte för att klämma in ett kalas däremellan, med tillhörande cykeltur mitt i natten.

Det var hur som helst jättebra och kul i parken i går! Runt 400 personer tror jag, vilket var perfekt. Dessutom gick det därmed ihop ekonomiskt, vilket alltid är en balansgång för en liten förening.

Före dansen var vi hos vänner och grillade lite, stillsamt och medelålders sådär, och tittade på Seventies på tv - det bästa som har sänts på år och dag! Om ni är det minsta intresserade av 70-talsmusik och har missat den serien, så gå in på SVT Play och titta ikapp. De kör ett år i taget, i går var det 1974 - med Suzi Quatro, Slade och andra godingar.

Dagens bilder blir förstås från gårdagens dans. En dansbandsbild får det förstås bli, och några glada Månstadsbor. Jag brukar inte ha med personbilder på andra än typ J, men de här tjejerna nästan KRÄVDE att komma med på bloggen. Nja, kanske inte riktigt, men kul verkade de ha i alla fall, som vi alltid har när vi kommer från Månstad!

(Och om ni inte har märkt det tidigare är lokalpatriotism en av våra mer utmärkande egenskaper.)

Vad hittar ni på en sensommarsöndag som den här?6 kommentarer:

 1. Tänkte ta sista chansen att se Torpaspelen och bilda mig en egen uppfattning.
  Sedan blir det nog en kanarellsväng också så här på den sista semesterdagen för denna gången!
  Eva-Karin

  SvaraRadera
 2. Sitter och grämer mig för att jag inte orkade ta mig till Månstad igår...

  SvaraRadera
 3. Eva-Karin: Så kul! Det var jättebra, tycker jag - speciellt musiken.

  Jenny: Det blir fler danser.:-)

  SvaraRadera
 4. Jag vilade mina ben efter Midnattsloppet. Och sen tog jag tonåringarna på fotboll och såg Bajen vinna mot Assyriska. Vi avslutade med vår traditionella "slut-på-semestern-middag" ute på lokal. Mysigt värre!

  SvaraRadera
 5. Jag förstår att dina ben också var ömma... Otäckt det där med killen som föll ihop och dog! Men duktigt av dig att springa!

  SvaraRadera
 6. Kan väl inte påstå att benen är ömma för jag besökte inte dansgolvet en enda gång;) Men trevligt var det minsann. Kvällen försvann så snabbt, blev helt förvånad när det slutade spela och folk droppade av!

  SvaraRadera