söndag 27 februari 2011

Hell Hellner!

Jag är inte sådan att jag kollar luft- och snötemperatur, vallning, dagsform och annat sådant som riktigt skidnördar kollar, men visst är det spännande att se på skid-vm. Vad jag förstår på både kommentatorernas falsettskrik och makens kroppsspråk gjorde Marcus Hellner något otroligt bra i dag. Dåligt glid på grund av taskig vallning under den klassiska åkningen säger experterna, men Hellner tog sig fram till en sjätteplats ändå, vilket är en bragd vad jag förstår.

(Nu är jag ju i den åldern att det bara finns en sorts vallningar som jag vet riktigt mycket om, men se det är ju en helt annan historia.)

I övrigt har helgen var skojsam och trevlig. Melodifestivalen i går, såklart, med goda grannar på besök. Helst hade jag ju velat att The Ark hade vunnit, för de var bäst - men de uppträdde utom tävlan så det var inte att tänka på. Men den tatuerade mannen Nick Borg hade en bra rockballad tycker jag nog. Linda Bengtzings kycklingdräkt? Tja, den kanske hade varit snyggare med fler fjädrar?

Lite dramatik i köket blev det också, för jag skar mig i tumvecket på ett konservburkslock - och attans vilket blodvite det blev. De är vassa de där kanterna...

Jag har också varit ute och fotat. Ser ni vad det är? En syrenknopp. Och nu när jag skulle skriva ordet dök frågan upp - varför skrivs det inte syrén? Ett av livet små mysterier, men knoppen får vårkänslorna att ta glädjeskutt. Har du haft en bra helg?

5 kommentarer:

 1. Såg inte mello igår men kollade in Ola Salo på Youtube...
  Ola Salo...Måste vara den absolut snyggaste och sexigaste mannen i hela världen. Undrar om han kan tänka sig att flytta till Tranemo?

  SvaraRadera
 2. Har också varit ute och spanat efter våren idag, lyssnade på talgoxssång och la märke till lönnens knoppar och några små, små knoppar i rabatten. Snart blir det nog vår.

  SvaraRadera
 3. Kikar förbi...trevlig blogg du har!/Caroline

  SvaraRadera
 4. Jenny: Eller till Månstad?

  Titti:; Ja, tänk det hoppas jag med!

  Caroline: Tack! Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Våren ÄR på väg det vet jag! I London såg vi krokus, körsbärsblom och annat vackert....så, det torde gå åt samma håll här =)

  SvaraRadera