måndag 21 mars 2011

Och så var man fast igen...

Jag har sedan ett tag tillbaka en Ipad, vilket trogna läsare känner till. Nu börjar jag dessutom förstå vad jag ska ha den till. Äntligen. :-)

Det finns ju flera miljoner applikationer (ok då, en smärre överdrift - men ändå). Många är roliga, somliga är användbara, och allt eftersom hittar man allt fler som man har allt mer nytta av. Häromdagen hittade jag t.ex. ett "paket" där man kan göra word-, excel- och powerpointfiler som man sedan kan synka i datorn. Det kan jag nog ha nytta av.

Men nog om nytta - här ska lekas!

Jag har fastnat för Angry Birds, ett spel där man meddelst små fåglar ska skjuta sönder små gröna saker. Låter moget, eller hur? Det är vansinnigt kul och smått beroendeframkallande. Och nu är det dags för nästa beroende och det verkar bli än värre. nu har jag fastnat för Plants vs Zomies (eller om det möjligen heter Zombies vs Plants). Vilket spel! Nu är det blommor som ska räddas från zombies. Det låter väl också moget så det förslår?

Det var väninnan E som tipsade mig om det och hon visste vad hon talade om.

Har du något favoritspel på telefon eller dator?

4 kommentarer:

 1. Jag spelar spel på datorn men andra sorter, som stratgispel och rollspel. Men de är precis lika beroendeframkallande de med!

  Och nå't spel har jag på telefonen som jag spelar när jag väntar någonstans och inte har boken med.

  SvaraRadera
 2. Eftersom jag är mycket för nytta framför nöje ;-) undrar jag över vilket "paket" du menar?

  SvaraRadera
 3. Maj: Rollspel har jag inte provat än, men jag har förstått att det också är beroendeframkallande. Kanske därför jag inte provat än. :-)

  Maria: Välkommen hem! Paketet heter docs to go, möjligen i ett ord. Det kostar 129 kr men det verkar värt det.

  SvaraRadera