tisdag 6 december 2011

Nu är det jul(kalendrar) igen!

Ni som känner mig vet att jag gillar att tävla på nätet, och såhär i juletider finns det alltid massor av julkalendrar. Många av dem lottar ut ljus, armband och andra småsaker. Andra lottar ur resor, teknikprylar och sådant. Gissa vilken sort jag gillar mest? :)

I år har antalet dock fullkomligt exploderat, mycket tack vare Facebook.

Det är riktigt hysteriskt, så det gäller att gallra. Om jag bara skulle göra de jag känner till, och det finns säkert mängder till, så skulle jag få hålla på timmavis varje dag. Nu kanske jag lägger en kvällstimme på dem medan jag tittar på tv. Om jag har vunnit något? Tja, det har blivit en ljuslykta och en tomte hittills, men något mer har jag allt tänkt mig att vinna. :-)

En riktigt rolig kalender är den som 4H i Månstad har ordnat.

Det är alltså ett "gäng yngre och äldre ungdomar", eller vad jag ska kalla dem. De brukar göra en julrevy varje år, men i år har de i stället blivit digitala. Visst är en del Månstadsinternt, men det är ändå buskul. Gå gärna in och titta - julkul. (Missa inte hästarna i lucka fem.)

Scrollar du dig tillbaka i dagarna finns det dessutom en tävling där minnsann. Om du rimmar kan du vinna en snygg skärbräda och det kan väl vara värt ett försök?

Nu ska jag sätta mig och försöka vinna lite. Vill du ha tips på tävlingar kan du gå in på blienvinnare - där finns bland annat en hel kategori med jultävlingar. Lycka till!

Glöm förresten inte att det är Finlands självständighetsdag i dag. Därför får du här Monty Pythons Finlandshyllning - tack för att du påminde mig om den H. :-)

3 kommentarer:

 1. Finland i den tappningen är underbar. Den hörde jag i lördags också. :-)

  SvaraRadera
 2. Oj, jag visste inte att det fanns så många kalendrar med vinstchanser. Jag öppnar Tickets varje dag och hoppas på en resa. Och så öppnar jag www.oioioi.se, man kan inte vinna något men man bjuds på dåliga ordskämt (sånt gillar jag!).
  Nu ska jag titta närmare på nätkalendrarna!

  SvaraRadera
 3. Singelmamman: Ja, visst är den bra!

  Fru Hansson: Jag säger bara: Lycka till! :-)

  SvaraRadera