fredag 12 februari 2010

Sambandscentralen anropar!

Tänk vad en isfläck kan ställa till det. Först och främst förstås för den stackare som halkar och krossar sin axel - ont, ont, inte kul. Men i kölvattnet (isvattnet?) av detta följer planering, omplanering, fix och trix.

"Är ni intresserade av att göra X?"
"Skulle ni tycka att det var kul att följa med på Y?"
"Ska ni stanna över natt, förutsatt att vi har hotellrum? Ska bara kolla det först."
"Vill ni äta? I så fall vad? Ska bara kolla om det ska förbeställas."
"Hur ska ni åka? Tåg? Bil? Ska vi samåka? När och var?"

Nu tycker jag att det är kul att vara evenemangskonsult, så det är inga bekymmer med det. Men när det blir såhär, så inser man hur många komponenter det ingår i en nöjeshelg.

Jag och en väninna blir ofta arrangörer på olika resor - just för att det är så kul. En gång överlät vi dock projektledarskapet en kort stund till ett par oss närstående män. Det ledde till en spontan och oplanerad bussutflykt till en londonsk förort som vi inte alls hade tänkt att besöka - och inte de heller, även om de hävdar motsatsen. Det var ju inte alls så att vi klev på bussen åt fel håll. Så hade de tänkt hela tiden! Jaja.

Dagens bild får bli ett pussel, för det gäller ju att få bitarna på plats. Att sedan ordet "livspussel" börjar bli lika slitet som ett par gamla sockor är en helt annan sak. :-)

1 kommentar:

  1. Är mycket tacksam att sambandscentralen ordnat nästa helg så bra...ska bli gööör skoj! Kram

    SvaraRadera