tisdag 9 mars 2010

Håll tummarna för mig!

Om en liten stund ska jag gå iväg på konstklubbsårsmöte, så jag anbefaller alla eventuella läsare att hålla tummar och tår för mig och J. Mest för mig. Inte för att jag hellre vill vinna, oh nej - jag är ödmjuk som få. Men för att jag därtill ska sitta ordförande på mötet. Nu tror jag väl i och för sig att det kommer att gå alldeles utmärkt, men man vet ju aldrig.

Dagen som i dag är har fyllts av solsken ute och jobb inne.

Men jag har den stora turen att sitta vid ett stort fönster där solen inte riktigt lyser in men där man ser naturen som den lyser på, om ni förstår vad jag menar. Det är faktiskt vackert ute nu, riktigt vackert. Och man riktigt hör "Droppen dripp och Droppen drapp"!

Vad är nu det undrar en del? Ni som är födda på typ 60-talet vet vad det är, hoppas jag men ni andra har kanske hört talas om en tant som heter Alice Babs? Hon sjöng den. Och döm om min förvåning när jag hittade den på youtube - lyssna här.

Min första vinyl-lp när jag var typ 7 år var Alice Babs "Den olydiga ballongen". Jag tror att Droppen dripp fanns med där. Ungefär samtidigt önskade jag mig och fick Mozarts 40 symfoni i present. Åh vad jag älskade den då, och även nu. Jag hade märkliga idéer redan i unga år. :-)

Dagens bild måste bara bli Alice och Titti, för nostalgins skull. Märklig bild i och för sig, där de gör reklam för Toy, se där - ännu mer nostalgi! Vinner jag en tavla så lägger jag ut en bild på den senare.

2 kommentarer:

  1. Min första lp var den här:
    http://www.gntallis.se/images/Robban%20Broberg%207%20bitar%20robban.JPG

    Ska försöka komma ihåg att skicka dej en Spotify-lista med 80-talsmusik ...

    SvaraRadera
  2. Ja, det vill jag jättegärna ha! Robban Broberg... Det var tider det...

    SvaraRadera