söndag 7 mars 2010

Några vinterbilder som omväxling? :-)

Har varit ute och fotat en liten stund och motiven blir ju av det snöigare slaget, fortfarande. Tänkte därför dela med mig av några Månstadsmotiv en solig söndag.

Nu börjar jag faktiskt hysa hopp. Kolla här - nog trängs isen undan?Såg dessutom ett harspår - de kunskaperna sitter i från skolan: "hopp, hopp, dubbelhopp". Är inte det förresten samma steg som i schottis? "Ett o två o skutt!" Har för mig det, men jag kan minnas fel.Med kameran i handen ser jag andra saker än annars. I vanliga fall hade detta nedan varit ett plåtskjul. Nu blev det Robban Brobergs "Det som göms i snö..."Och slutligen har du väl inte glömt uppmaningen från mamma: "Ät ALDRIG gul snö!" Så sant.

6 kommentarer:

 1. Hur kan du vara säker på att det är harspår, bara för att du lärde dig det i skolan? Lärde du dig inte också att Vättern är Sveriges djupaste sjö? Va? Va?? Va???

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas verkligen att det blir vår snart.Och som det kändes idag så finns det hopp!
  Det finns mycket gul snö ute nu... hi hi

  SvaraRadera
 3. Maria: du skrämmer mig. Snart säger du väl att Tomten inte finns och att Alice i underlandet inte är en dokumentärfilm...

  Karin: Så synd att jag missade kaffe vid solig vägg! Vi får ta det någon annan dag. Gul sol är bättre än gul snö!

  SvaraRadera
 4. Är inte Vättern Sveriges djupaste sjö längre? När ändrades det?? Och vad är rätt svar på den frågan nu??
  Gul snö kan oxå vara väl kyld öl...

  SvaraRadera
 5. Jenny: Nej, skrämmande nog lär det vara Hornavan som är djupast. Jag och Maria ovan har båda lärt oss att det var Vättern men vi kom till otäck insikt häromdagen om att vi har blivit missledda genom skolåren. Och vad beträffar den gula snön, måste jag göra dig besviken. Öl = kylskåp. Annat = snödriva.

  SvaraRadera
 6. Jenny - visst är det otäckt? Jag skrev om det på min blogg härom dagen, välkommen in och kika!

  SvaraRadera