fredag 25 juni 2010

Glad midsommar!

Jag vill bara önska dig en riktigt god och glad midsommar. Själv ska jag och J i väg till bekanta här i Månstad och dansa ringdans eller nåt, äta gott - nej, inte sill, det är rå fisk! - grilla och umgås. Det ska bli jättemysigt.

Som den goda hustru och husmor jag nu är har jag tillbringat morgonen med att göra sillröra, grekisk sallad, tsatziki och annat smakfullt, och nu ser jag verkligen fram emot en dag i vänners sällskap.

I morgon blir det nog en sväng till paradiset Simmesjö, där vännen M och vovven T har sommarmys.

Som sagt - "glas midsommar" på dig, vilket jag råkade skriva i en del av mina midsommar-sms. Förmodligen stämmer det också. :-)

Dagens bild har några år på nacken. Måhända det skulle kunna vara en stämningsbild från den kommande Månstadskvällen?

4 kommentarer:

 1. Gud så gott det lät. Jag ska också fixa tsatziki till grillat ikväll. Glad midsommar, ikväll ska jag dricka tequila! :-)

  Hälsn. Kicki

  SvaraRadera
 2. Var har du hittat denna bild som ursprungligen är från 40-talet och fanns i en tidning som då hette "Solvännen". Detta var en tidning för naturister. Det finns allt mycket i dina gömmor.

  SvaraRadera
 3. Ha en fortsatt fin midsommar helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Jan-Åke - jag hittade den på nätet när jag googlade på "midsommar". Jag hittade ingen upphovsman att ange (*skäms lite*) men du visste ju bättre. Tack för upplysningen!

  Kicki och Pia: Visst blev midsommarhelgen perfekt!

  SvaraRadera