onsdag 9 juni 2010

Vänta inte för länge...

Vänta aldrig för länge med att kamma en perserkatt, det råder jag er. Jag, J och katten Alfred har haft en närkontakt av tredje graden i kväll, för att försöka få ut ett antal tovor. Oj, vad arg han var - Alfred alltså, inte J.

Vi fick väl loss 2 av 749 eller något sådant. På det igen i morgon!

I övrigt har kvällen bestått av kärt besvär - bokningar. Möjligen blir det en kortresa till Amsterdam i höst, och möjligen blir det en Stockholmshelg därtill. Jag är ju själv där och flänger rätt som det är, men det är evigheter sedan jag och J var där och var lediga tillsammans en helg.

Ett alternativ hade ju varit att åka upp när Bajen klår Elfsborg i Svenska Cupen i början av juli, men det är mitt i veckan och ingen av oss är ledig. Synd. Men jag får väl sätta på mig snyggaste Bajentröjan och hurra på hemmaplan!

Dagens bild kommer från i vintras - bara för att jag aldrig slutar fascineras över årstidernas växlingar. Känns det inte ruskigt länge sedan det var såhär?

2 kommentarer:

  1. Eftersom Elfsborgs förluster mot Bajen är sällsynta är det väl roligare med ett Stockholmsbesök där du kan guida några månstatöser och köpa lite rojalistiska souvernirer. Till Stockholm en helg i höst, är mitt förslag!
    Gu

    SvaraRadera
  2. Låter inte fel det heller! :)

    SvaraRadera