torsdag 10 juni 2010

Top secret...

Jag har precis gjort något busigt, lite spännande och mycket annorlunda. Jag har bokat ett Top Secret Hotel. Detta är något som finns på bl.a. Resfebers hemsida, där man bokar utan att veta var man hamnar. Du får förstås välja stad och så, och så vet du att det är antingen fyr- eller femstjärnigt, men mer får du inte veta förrän du har betalt. Jo priset förstås, och billigt är det.

Vi ska bo tre nätter i Amsterdam, så vi bokade Top Secret och vi betalar 2 300 kronor för två personer i tre nätter, totalt alltså!

När bokningen var klar och bekräftad fick jag reda på att vi hamnade på Movenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Helt ok, eller hur? Åh, vad jag längtar...

5 kommentarer:

 1. Det låter spännande. Är priset endast för hotellrummet eller ingår något mera?

  SvaraRadera
 2. Det är oftast bara hotellrummet som ingår, ibland även frukostbuffé. Men det kan man ju ta på stan eller möjligen köpa till. Top Secret finns i många storstäder runt om i världen; i Sverige finns det bara i Stockholm tror jag - än så länge i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt att komma iväg på tu man hand! Vi håller oss inom sveriges gränser och åker till bohuslän nästa helg.Längtar!

  SvaraRadera
 4. Tack för jättebra tips! Och fin bakgrund du har tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Karin: Bohuslän är inte heller fy skam!

  Singelmamman: Ja, tipset är inte alls dumt, lite spännande att inte veta men ändå veta att det är både billigt och bra. Och visst är bakgrunden sommarfin! :)

  SvaraRadera