torsdag 12 augusti 2010

Arbete och kultur

Dagen har innehållit en hel del arbete toppat med kultur. Jo, barnfilm är kultur, speciellt i 3D. Jag och väninnan C har nämligen varit på Shrek 4-filmen. Det är så läckert med 3D, jag kommer aldrig att växa i från det - hoppas jag! Filmen var klart sevärd, så den funkar säkert i 2D också. Dagens filmtips alltså. :-)

Det är förresten otroligt varmt i Stockholm i dag. Nu, när klockan snart är 22, är det runt 20 grader och knôkfullt på uteserveringarna. Men vi fick oss dagens cappucino efter filmen i alla fall, och vi lyckades hitta ett par stolar på en uteservering. Lycka.

Men nu är jag åter på hotellrummet, och jag ska strax stryka morgondagens stass och packa resten inför hemresan. Det är korta sejourer här, men innehållsrika!

Dagens bilder blir den en ölflaska jag såg på lunchrestaurangen - ett franskt öl tydligen. Inte vet jag vad det smakar, men namnet är klädsamt, eller hur? Den andra är cappucinon - jag kunde liksom inte låta bli.

Har du förresten något gott favoritöl att tipsa om?2 kommentarer:

  1. Du menar inte att du som är så rutinerad resande packar med kläder som behöver strykas??

    SvaraRadera
  2. Inte ofta, men det händer - du vet, finskjortan som jag har på extra fina möten... Men du har rätt - lite orutinerat är det.

    SvaraRadera