söndag 12 september 2010

Ge apan i dig en chans!

I dag har vi haft det jättemysigt - först Borås Djurpark. Och det är verkligen läckert med en djurpark mitt i en stad. Vi stod till exempel och tittade ut över en afrikansk savann med giraffer, bufflar och elefanter, och i bakgrunden ser man vanliga boråsiska hyreshus. Märklig känsla. Det var tokmycket folk, för det var en sådan där gratisdag för Elfsborgsfans.

Och är det gratis är det gott! Inte minst för boråsare, höll jag på att skriva - men det skulle jag ju aldrig göra. ;-)

Sedan var vi på loppis i Hulared. Jag shoppade loss litegrann - en liten väska för 15 kronor, en talbok av Mons Kallentoft för bara 5 kronor, jo, det är sant. Slutligen blev det en ganska stor oljemålning med naturmotiv till sommarstugan för 50 kronor. Annars brukar jag inte gilla motiv av typen "ko på kobbe" men den här var riktigt fin. Några björkar i förgrunden, nåt berg i bakgrunden och något däremellan som jag inte minns nu. Kvällen bjöd på match i Månstadsparken (förlust tyvärr) och en tur runt bygden med valmaterial.

Ja, se det var en söndag i min smak. Inte förlustmatchen då, men i övrigt har jag trivts som fisken i vattnet.

Dagens bilder får förstås bli några djur från parken, inklusive en tröja som jag tycker var spännande, eller något sådant. Är det någon av er som vill sticka en sådan till mig i Hammarbys grön-vita färger, så tveka inte! Jag får väl fundera på vilket namn jag vill ha broderat...

Vad har du gjort i helgen?

2 kommentarer:

  1. Ko på kobbe! Låter som en lysande tavla! Jag har varit på Fotografiska museet, tagit hand om mig själv i soffan. Lyssnat på lite politiker och Stellan Skarsgård i Kungsträdgården. OCH inte att förglömma, Caroline af Ugglas! Och tagit hand om mig själv liggandes i soffan. En mycket, mycket bra helg. :-)

    SvaraRadera
  2. Åh, Stellan... Han är lite som Johnny Depp - bra på att skådespela. Också.

    SvaraRadera