måndag 27 september 2010

I dag är ingen vanlig dag!

I dag är det min (....räknar på fingrar och tår, tar till J:s fingrar och tår, får ta till en katt också...)  49:e födelsedag! Smaka på det. 49 år. Närmare 50 än så kommer man väl inte? När jag var 15 tyckte jag att alla kvinnor över 25 var tanter. När jag var 25 tyckte jag att discodansande 40-åringar var patetiska. När jag var 40 tyckte jag att det var långt till pension. Nu vet jag inte längre vad jag tror.

Jag känner mig inte som "snart 50", men å andra sidan är det väl sällan man känner sig som sin ålder, just för att man hela tiden blir äldre och liksom inte hinner ikapp siffrorna. Häromdagen vann jag dock en bok som heter "Pensionera dig utomlands".

Bara det faktum att jag ställde upp i tävlingen säger en hel del. :-)

Dagen i dag har varit en plingande dag. Telefonen plingar nämligen varje gång jag får ett meddelande på Facebook, och där har typ hur många som helst grattat. Jag menar inte att jag så många nära, kära vänner som brinner av iver att gratta lilla mig. Men det är smidigt och enkelt att gratta Facebookvägen, så många passar på att göra det. Tack alla Facebookvänner, som även passerar här!

I morse fick jag uppvaktning meddelst blomma, godis och vin av J - den mannen känner mig väl. Vinet drack jag dock inte då, vad tror ni om mig? Hmpf...

Nu i kväll ska vi äta lite av hemgjord fruktsallad med strimlad Marabou Polkachoklad och glass, och till det ska jag avnjuta Idol. Se det är en födelsedag i min smak! Först ska jag dock ändra från 48 till 49 år i profilen. Rätt ska vara rätt.

Dagens bilder bli blomman från i morse och fruktsalladen från i kväll. Vad ska du göra i kväll?6 kommentarer:

 1. Grattis igen!
  Ikväll har jag varit på kurs i Mindfulness, en fantastisk upplevelse!
  Ålder är intressant, har ju varit endel på E-kontakt och botaniserat på sistone, förvånansvärt många som skriver att de är 45 men att de är ungdomliga och mer som typ 32 och vill att flickan de träffar ska vara i den åldern för att det mer passar deras ungdomliga livsstil liksom. Brukar välja bort dem som inte accepterar sin egen ålder...
  Fylla 49 låter rätt tryggt om du frågar mig:)

  SvaraRadera
 2. Mindfulness låter spännande, du får berätta mer nångång!

  Det där med åldersnoja är intressant. Tror att den dyker upp senare hos män än hos kvinnor. För mig var 35 (närmare 40 än 30) värre än 49. Nu bryr jag mig inte så mycket. Men det beror säkert också på var man är i livet när det gäller barn och annat. Dumt att försöka vara yngre än man är dock, för då missar man ju den ålder man är i. :)

  SvaraRadera
 3. Oj har inte ens vart inne på facebook idag, så här kommer ett sent grattis!
  Kramizar Pia

  SvaraRadera