söndag 24 oktober 2010

En LEDIG helg till ända

Jag har varit ledig i helgen och det har varit så gott! Det låter som om det är något ovanligt, men så mycket jobbar jag inte - det är alltså inte medlidande jag vill ha. :-) Men det senaste halvåret har det blivit lite för ofta som jag suttit på jobbet en stund även helgledes.

Den här helgen har dock varit ledig med både nöje och umgänge.

I går kväll var vi med om något läckert. Vi var i ett litet gammalt lusthus på kvällen, långt ute till skogs. Det fanns varken vatten eller el och det fanns bara plats för högst åtta personer (vi var sex personer). Regnet öste ner utanför men därinne var det gott tack vare mängder av levande ljus och varma människor. Vi satt och pratade, drack och åt en ljuvlig rödbetssoppa (som värmdes på ett spritkök).

Tack C och P för att ni ordnade den härliga upplevelsen!

I dag har vi varit på försenad födelsedagsmiddag hos svärmor och svärfar, och det var minst lika mysigt - tack för det också - och så avslutade vi med några kamrater här på fika och reseplanering. Mycket kaffedopp blir det, men vad gör man inte för sina vänner. ;-)

Dagens bild får bli dels en stämningsbild från går. Har du haft en bra helg?


4 kommentarer:

 1. Ja det har jag verkligen. Tjejträff med kompisar från förr. Tjejer jag känt i över 20 år, någon ännu längre.

  SvaraRadera
 2. Åh, det är så mysigt med kompisar från förr, den där sorten som känner en innan och utan! Man kan leva länge på en sådan träff.

  SvaraRadera
 3. Jodå vi flydde huset, som är under ombyggnad, till Göteborg under söndagen där vi grattade ett 16-årigt barnbarn. Det var myssöndag. Lördagen var en dag för risning o kransläggning på gravar i Hajom o Kinna. En del säger att vi var för tidigt ute men vi tyckte det var gott att ha gjort det så kan vi mysa den dagen andra sysslar med så`na aktiviteter. Totalbetyg för helgen en 8 av 10.

  SvaraRadera
 4. Det låter som ett bra betyg!

  SvaraRadera