fredag 22 oktober 2010

Många nya vänner blir det

Oj, vad jag tjatar om tävlingen, men jag har hittat en ny stor fördel med den - jag hittar till många kul, fina, roliga, läsvärda, intressanta bloggar. Den här bloggvärlden är mycket större och häftigare än jag någonsin trodde. Nu ska jag sätta mig och kolla lite närmare och lägga till nya bloggar i min lista på favoriter.

Tack för att jag får vara en del av era liv, ni får gärna vara en del av mitt!

En del av mitt liv i dag var den kviga på rymmen som drog runt på grannens tomt. Hon verkade tycka att livet utanför staketet var mycket roliga än innanför och som de säger på engelska: "Who can blame a girl for trying?" Kvigägaren kom dock och återbördade henne till det förmodligen lite mer säkra livet med kvigpolarna.

Nu är det fredagsmys med Idol, och jag måste erkänna: Jag är lite kär i Jay...

Är det gumsjuksvarning på det? Jag vill mer tro att jag grundar det på något slags konstnärlig bedömning. Eller nåt. Det är som med Johnny Depp. Han är bra på att skådespela. Också.

Dagens bilder får bli tre - dels den förrymda kvigan, dels två ögonblicksbilder från ICA i dag. Jag VILL inte tänka tomtar ännu. Hur är det med dig - är du klar med julklapparna eller fixar du det den 23 december i kvällsöppna affärer?


3 kommentarer:

 1. Du är varmt välkommen att kika in!
  Men vi får väl slåss om Jay för jag har också fått gumsjukan:-)
  Eller egentligen är det bara hans röst jag skulle vilja ha bredvid mig i natt.
  ojojoj...

  Nattinatt. Kram Fighter (som är för lat för att logga in igen...)

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med, både om Jay och tomtar i affärerna =) Ilade förbi elaffären på gågatan idag, där var julstämning på högsta nivå! Julklappar fixar jag lite då och då under året. Hittar jag något som "det står någons namn på" sparar jag det ofta till jul (om jag kan hålla mig). Om inte, blir det oftast att rusa runt som en skållad råtta nån dag före julafton...

  SvaraRadera
 3. Fighter - du har förstås rätt, det är rösten man vill åt. :)

  Anna - jag är som du, fixar om jag hittar men ofta får personen det direkt. Det är ju så kul att ge presenter! Tjurrusningen runt jul känns också igen... Det är nog en personlighetsfråga - spontan och så? Vill gärna se det på det viset. ;)

  SvaraRadera