söndag 3 oktober 2010

Stormy weather...

"Ute blåser sommarvind" är en en barnvisa om jag inte missminner mig. Ute blåser inte alls sommarvind. Ute blåser höstvind, kall som bara den. Gott att ha en innesöndag, säger jag bara. Jag var visserligen uppe med tuppen i morse för att skjutsa J till tåget, men det blir nog den enda utevistelsen i dag.

J fyllde ju år i går, vilket gjorde att han för första gången på evig tid var inne på Facebook. Jag råkade hänga över axeln då och såg att hans relationsstatus var förlovad. Raskt ändrade vi det till gift - vilket ledde till att det på huvudsidan stod att både han och jag hade ändrat status från förlovad till gift, för säkerhets skull med ett litet hjärta i statusraden.

Och Facebook har onekligen genomslagskraft, vilket märktes på alla grattistillrop och gillamarkeringar vi båda fick. Men vi håller ju själva knappt reda på att vi gifte oss 2007, så hur ska andra ha det? Tack ändå!

Dagen igår avslutades med kräftskiva hos G och R. En mysig tradition sedan ett antal år, typ fem eller något sådant. De har en egen damm som de fiskar kräftor i, och det smakar lika ljuvligt varje gång. Och det bjöds inte bara kräftor utan även Jansson, köttbullar, ostpaj och en kantarellomelett som var så god att man nästan svimmade! Dagens bild får därför bli några av gårdagens kräftor på fat.

Höststormar förresten - är det topp eller flopp för dig?

1 kommentar:

  1. Höststormar är en hit för mig, om ingen kommer till skada. Har lite respekt för stormar och fallande träd. Men det är härligt att sitta inne och kolla på.

    SvaraRadera