söndag 21 november 2010

Stockholm, Stockholm, stad i världen...

Stockholm, Stockholm, världens stad! Så sjöng den alltid lika välsjungande Pugh en gång i tiden - och visst hade han rätt. Vi har varit i Stockholm i helgen på en myshelg med sex goda vänner. Hotell med tillhörande hotellfrukostar, shopping, vandring i Gamla stan, ännu mer shopping, lite Hötorgshallen, musikal i form av Sugar på Oscars, 18-rätters (!) mezemiddag på den libanesiska restaurangen Sahara.

Ni hör - mycket mys var det!

När vi var inne på Åhléns gick vi runt bland parfymerna och sniffade, och där fanns en herrparfym som var helt ok, tyckte vi. Bra pris var det också, så kanske julklappen till diverse livskamrater kunde fixas? Jo, så gott luktade den allt. Damen som marknadsförde den sade:

- Passa på att få den signerad, vetja!

Vi vred lite diskret på huvudet och där stod han. Börje Salming. I egen hög person - fast han var inte så hög, dvs. lång, som vi trodde. Signerade herrparfymer blev det dock och några foton därtill. Men inte klarade vi att hålla oss till julafton, så herrarna fick möjlighet att lukta Salming redan samma kväll. Så snälla var vi.

Vi såg som sagt Sugar, dvs. musikalvarianten av den ljuvliga filmen "I hetaste laget". (Den måste jag förresten se om endera dagen.) Det var helt klart sevärt men vi satt väääldigt högt upp. Men flinten på Henrik Dorsin syntes väl. :-)

Dagens bilder får blir dels en vy från våra platser på Oscars, dels självaste Salming. Visste du att han har sytt 200 stygn - bara i ansiktet!

Vad har du gjort i helgen förresten?
3 kommentarer:

  1. Låter helt underbart. Börje Salming har alltid varit en av mina idoler. Jag har fixat lite hemma, städat, tvättat, träffat Livsnjutaren (bloggerska) varit i Norrköping och träffat Realisten, också bloggerska. En mycket bra helg för mig med.

    SvaraRadera
  2. Det låter som en grymt bra helg! SÄrskilt Sugar & Sahara. Älskar Libanesisk mat! Min helg har varit lugn. Fika med grannar, hälsa på granne på korttidsboende, fika med de små, städa, fixa akvarium...typ

    SvaraRadera
  3. Jag har också varit i Stockholm! Nisse drog ihop delar av det gamla vängänget och bjöd på brakmiddag. Roligt och GOTT! :-)Kul att ni också hade det bra. Kram/M.

    SvaraRadera