fredag 10 december 2010

Det blev som jag trodde

Så väldans överraskande var det väl inte att Jay vann Idol, även om jag såg oroväckande många hejarop på Minnah på Facebook i kväll. ;-) Men det blir säkert bra; som jag minns det går det minst lika bra för tvåorna som för vinnarna, om inte bättre. Frågan är hur jag ska klara mig ända till nästa Idolsäsong? Ni har ju märkt med all önskvärd tydlighet att jag är ganska förtjust i programmet.

I övrigt är det en ganska lugn fredag. Jag har hälsat på hos svärföräldrarna i kväll, för J är på julfest. Nu sitter jag i soffan med två katter och småtittar på tv, slösurfar och tar ett glas vitt. Ganska angenämt alltså.

Resten av helgen innehåller lite julshopping i morgon - en lördag förmiddag före jul. Galet? Förmodligen, men en kvinna måste göra vad en kvinna måste göra. Sedan kommer kamrater på glögg och helgen avrundas med lite julmat med svärföräldrarna. Ni hör att jag kommer att ha det ganska gott. (Möjligen smyger jag in lite, lite jobb nånstans däremellan, men säg inget till J.)

Dagens bild får bli Jay, trots att han varit dagens bild tidigare. Men jag lovar - inte fler Jaybilder. Vad ska du göra i helgen? 

2 kommentarer:

  1. Jag och tonåringarna ska göra praliner hos Medelålders och tjockast på mitten och kanske hinna med ett glöggparty. Söndag går i bak-fixa-hemma tema.

    SvaraRadera
  2. Hade tänkt leva lika farligt som dig och julshoppa men förkylning & trötthet stoppar planerna. Det blir soffa, filt, te, näsdukar och bra film, inte fy skam det heller.

    SvaraRadera