måndag 20 december 2010

Först så går det upp...

Först så går det upp, så går det ner, så går det upp! Ja, det är förstås temperaturen jag menar. Märkligt väder numera, eller hur? Och ett givet samtalsämne med alla man träffar. Men visst är det något konstigt när det är minus 15 grader och dimma samtidigt?

Just nu spanar jag och J på varenda väderleksrapport för tanken är att vi ska till mamsen i helgen, men det verkar som om det ska bli busväder. Igen. Det låter inte riktigt roligt, för även om man kan hålla ordning på sin egen bil finns det ju massor med andra julstressade personer som kanske inte håller ordning på sin.

Jag fattar förresten inte det där att utländska långtradare kan halka runt på våra vägar med sommardäck? Kan det verkligen vara med lag förenligt? Ändra den lagen med en gång i så fall!

Dagens bild får bli en tomte som jag träffade vid stationsområdet i Månstad - visst är han fin? Dessutom bjuder jag på en julkortslänk från mig - här.

Märker du förresten att mina inlägg blir allt kortare? Det är ett slags avvänjning eftersom jag tänkte ta mig en julepaus. Vi får väl se hur det går :-)


4 kommentarer:

 1. Det är en fin tomte. Hm, om jag gillar att du tar julpaus..? Nä, men jag kan förstå det.

  SvaraRadera
 2. Visst är det underligt! Tidigare idag när det var ca -7 sprayade det som av mycket mycket tunt och fint regn....knepigt!

  SvaraRadera
 3. Det är väl inte bara utländska långtradare? Det gäller väl även svenska dito och bussar?

  SvaraRadera
 4. Singelmamman: Jag återkommer mätt och belåten efter jul någongång. :)

  Anna: Vädergudarna måtte vara tokiga...

  Maj: Det gör det hela än värre kan jag tycka!

  SvaraRadera