söndag 19 december 2010

Kallt men mysigt!

I går kväll var det pjäxdans i Månstadsparken. Ja, jag vet att jag är på gränsen till löjligt patriotisk när det gäller Månstad, men det är vinter, det är mängder med snö, det är kallt - ändå kommer över 50 personer för att äta soppa och dans på en utomhusdansbana, om än med korrigerad plast runt. En kille kom till och med på skidor nedför backen fram till parken. I backen lyste alla färgade lampor från sommarens danser och marschallerna brann. Det var både vackert och mysigt.

Tack alla som kom och tack M för en jättegod soppa!

DJ-killen M körde även en popquiz med jultema, och Team Vainionpää tog en hedrande delad förstaplats. Förr hette det förresten frågesport, har ni tänkt på det? Numera har varje pub med självaktning en quiz nån kväll i veckan. I dag var det till och med en artikel i Göteborgsposten om en quiz-makare. Jaja, tiden kanske inte är ur led - men engelskinspirerad är den allt.

Dagens bilder kommer förstås från gårdagen. Och ja, det var en som hade rediga slalompjäxor på fötterna! Är det pjäxdans så är det!

Finaste kullen med kulörta lyktor


Dansbanan, något upplyst, strax innan folket anlände.


Med ett par bra laggar tar man sig fram!


6 kommentarer:

 1. När du skriver om Månstad får till och med jag lust att bosätta mig där... Så mycket som det händer där händer det aldrig i Tranemo...:)

  SvaraRadera
 2. Du är så välkommen så! :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, grattis till vinsten då;-) Grämer mig fortfarande över en del svar som vi ändrade i sista stund...Från en av tredjepristagarna

  SvaraRadera
 4. I all min ödmjukhet tackar och bockar jag. Du var väl kanske för ung för en del av frågorna, typ Dean Martin och så? :-)

  SvaraRadera
 5. Vill bara tillägga att jag sa Dean Martin men andra i mitt sällskap ville skriva Frank Sinatra. Att jag sedan hade fel på andra frågor hör ju inte hit;-)

  SvaraRadera
 6. Det hör definitivt inte hit. :)

  SvaraRadera