lördag 18 december 2010

Grötfest och pjäxdans

Det händer alltid något på landet, det är sant. I kväll har vi varit på grötfest hos goda vänner - en tradition vi har sedan många år tillbaka - och i morgon är det pjäxdans i Månstadsparken. Ja, pjäxdans. Utomhus. På dansbana. Vi (läs Månstads IF) ska bjuda soppa, glögg, pepparkakor, marschaller och allt som hör till, och det ska bli jättekul! Jag tror att det blir hur fint och mysigt som helst.

Jag och väninnan G var och shoppade till soppan i dag - 15 gula lökar, 60 potatisar osv. Det blev en väldigt full kundvagn.

Nu sitter jag har vid datorn och klockan är snart midnatt. Och på fredagar betyder det Boston Legal. Det är mitt absoluta favoritprogram på tv. Vet egentligen inte hur och varför jag började titta på det, men nu är jag fast. I dag börjar det 00.10 och håller på en timme. Så det blir en sen kväll, men det är det värt.

Dagens bild får bli en filmsnutt, som tyvärr är aningen mörk och dessutom vänd åt fel håll - men du får väl helt enkelt vrida på huvudet litegrann. Ursäkta för det, men jag tycker att filmen är lite gullig. Det är katten Charlie som leker med kameraremmen. Det händer att jag tycker att katter är smarta, men inte alltid.
Har du haft en bra fredag?

4 kommentarer:

 1. En jättebra fredag! Efter kl 16. Då jag gick från jobbet. Innan dess var jag lite seg. Måste man ha pjäxor på dansen? Och vilken typ av pjäxor i så fall?

  SvaraRadera
 2. Nej, gudskelov behöver man inte ha det; i så fall hade jag inte kunnat gå tid själv... Senast jag hade pjäxor gick jag nog i typ femte klass. Jag kommer att ta ett par curlingkängor av modernt snitt och med gott glid! :)

  SvaraRadera
 3. Kanske går bra med moonboots?

  SvaraRadera
 4. Moonboots i Moontown - att jag inte tänkte på det!

  SvaraRadera