lördag 19 mars 2011

Liten blir stor. Men hur stor?

I dag har vi haft besök av M, M och D, lika mysigt som alltid! Småprat, fika och sedan var vi och lilltjejen i Gällstad och på Hofsnäs Herrgårdscafé, som premiäröppnade i dag. Men hujedamig vad vuxna alla håller på att bli. Jag kom ju in i M & M:s liv när de var 6 och 8 år och nu har de nyss fyllt 19 och 21 år. Åren går, både för dem och mig.

Jaja, nog pratat om begynnande 50-årskriser. :-)

Liten blir förresten stor på fler sätt än ett. Minns ni att jag för ett tag sedan visade bilder på att mina Mauritiusfrön hade börjat komma upp ur jorden? Nu håller de på att växa ur krukan. Undrar om det ändå inte är en liten Audrey jag har börjat att odla upp - alltså den där köttätande elaka växten i Little Shop of Horrors?

Se själva - först kommer ett klipp där Audrey är hungrig, sedan kommer bilder på min växt för bara två veckor sedan och nu. Vad månde bliva? Och som sagt - är det någon som anar vad det är som kommer ur krukan får ni gärna tipsa mig.

2 kommentarer:

  1. Jepp, oroväckande likt Audrey! Hur ska detta gå?! Nåja, i värsta fall får du väl slänga ut henne och hoppas att hon blir snäll av det ovåntade klimatet? =) Var filmen ni såg bra, den med rymd och känslor alltså. Har hyrt den..

    SvaraRadera
  2. Ja, den var bra. Söt och tänkvärd på nåt sätt och lillpojken Skarsgård brås på far sin. :)

    SvaraRadera