söndag 13 mars 2011

Många intryck blir det

Söndag kväll och jag sitter och häckar på ett litet stockholmskt hotellrum. J har åkt hem och jag sitter och försöker samla intrycken från helgen. Det får bli en lista med osorterade tankar, håll tillgodo!

1. Globen. Helt otroligt kul att se schlagerfinalen live! Folkligt, festligt och fullsatt kan man väl säga. Vi satt på skapliga platser på läktaren och alldeles nedanför våra sittplatser fanns en tom loge där programledarna dök upp lite då och då. I övrigt blev man lomhörd men det får man ta i kulturens namn. :-)

2. Mat. Vi var ute med C och B före schlagern och käkade tapas på El Crocodillo, som förmodligen var en spansk restaurang, eller möjligen kubansk för det hängde en kubansk flagga där inne. Gott var det i alla fall! Och som om det räckte med det. Efter schlagern var vi nämligen hemma hos C och B på nattamat och nattaprat - så mysigt!

3. Umgänge - önskat och mindre önskat. Säga vad man vill om Stockholm men mycket folk är det, åtminstone fläckvis och stundtals, och när 15 000 personer ska åka från en och samma arena vid ungefär samma tidpunkt är det bara att bita ihop och idka närkontakt. Väldig närkontakt. Det går väl an för människor av vuxenlängd som jag och J, men det var ju många halvsmå barn med också.

Riktigt önskat umgänge var förstås våra vänner C och B samt väninnan E. Den sistnämnda och jag promenerade Södermalm runt i eftermiddag efter att jag hade vinkat jag av J som skulle tillbaka till vackra Månstad för att gratulera M och M som fyller år i dagarna två. Grattis till er båda! Själv stannar jag kvar här till på tidsdag, för i morgon kväll ska jag på fest. Det kostar att ligga på topp. ;-)

Dagens bilder från bli några intryck från helgen. Har du haft en bra helg?

1 kommentar:

  1. Jag SKA se det där live innan jag ramlar av pinn! Men högst på listan står ändå en Eurovisionfinal! Helst i Sarajevo med trevligt sällskap...=) mer om det vid tillfälle. Ser mäktigt ut!!

    SvaraRadera