onsdag 2 mars 2011

Moon Town Lover

"Moon Town Lover" - visst låter det som namnet på en fin gammal sång med en lämplig smörsångare från typ 1960-talet eller något? Fritt översatt till älsklingsspråket blir det ju Månstadsälskare, vilket i och för sig kan tolkas på olika sätt men det låter jag bli här. Det jag menar är en person som älskar Månstad, rätt och slätt - jag skriver alltså helt enkelt om mig själv.

(Lång väg till kort besked det där, det märks att jag har umgåtts med politiker några dagar, eller hur?)

Jag är på väg hem till Månstad nu, efter tre dagar i storstan. På dagarna har jag rensat arkiv, vilket är både intressant och spännande, även om det kanske inte låter så - och på ledig tid därutöver har jag ätit mig igenom Stockholm. Jag har ätit japanskt, libanesiskt, franskt, italienskt och tjeckiskt, och just utbudet är faktiskt en sak som jag kan sakna. Tranemo i all ära, men en kinakrog och några pizzerior är liksom inte detsamma. Samtidigt har avsaknaden av utbud en positiv inverkan på min matlagning, alltid något!

Nu blir det nog påsmat några dagar dock, för den här goda maten har även inverkan på viktkurvan. Jag läste dessutom på löpsedlarna att LCHF-dieten "slammar igen" (jo, just de orden stod det) blodkärlen. Det lät väl sådär. Förmodligen är det motion och lagom mat som gäller, som vanligt alltså. En ny utmaning, kära granne (om du läser det här)?

Dagens bild får bli den jag utlovade häromdagen - Olof Palmes grav. Visst är det vackert mitt i allt det sorgliga?

3 kommentarer:

 1. Ta inte rubriker på fullaste allvar =) Undersökningarna de hänvisar till verkar allt annat än fullständiga...de har testat personer under fem, ja FEM, dagar... Tror att om man äter så man mår bra så är det nog rätt bra.

  Välkommen tebax till landet =D

  SvaraRadera
 2. Moon Town Lover, låter som en filmtitel ! UNdrar om det är en romantisk film eller en skräckis eller något helt annat ? petra , jag vet att det är där du bor!
  Hälsningar Berit

  SvaraRadera
 3. Anna: Du har säkert rätt, fem dagar? Pfft...

  Berit: Jag tror att det är en romantisk film. :)

  SvaraRadera