onsdag 24 augusti 2011

Bland växter och djur

I dag har det varit en upplevelsedag - ja, kanske inte på jobbet, men efteråt. I vårt hem finns nu den allra vackraste blombukett på bordet. Röda rosor, vackra andra blommor som jag inte vet vad de heter.

Ååååh, tänker ni, J är då för gullig. En riktig romantiker!

Mja, den diskussionen kan vi väl ta någon dag, men den här gången är det faktiskt jag som var "den skyldiga". Pågens har nämligen en kampanj där man kan vinna en blombukett. Jag slängde in ett rim i går och redan i dag stod buketten i brevlådan. Jo, den stod i brevlådan när vi kom hem. Det låter månne nonchalant att "slänga in ett rim", men så var det faktiskt.

Testa själva här, vetja. Du kan vinna en vacker bukett till dig själv eller till någon annan du tycker om!

Kvällen har avslutats bland ett gäng riktiga grisar, och då menar jag riktiga. Fullmäktigeledamöterna i Tranemo kommun var nämligen inbjudna till en grisgård här i Tranemo för att prata om landsbygdsutveckling och annat spännande. Det var jätteintressant! Två unga landsbygdsföretagare som verkligen satsar var våra värdar för kvällen, tillsammans med LRF. Och som om inte visningen i svinstallet var nog, så fick vi god mat också. Lokalproducerat förstås!

Så här sitter jag nu, mätt och nöjd, och dagens bilder får förstås bli blommor och djur, ett kommunalråd och en gladlynt miljöpartist. Håll tillgodo!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  nu har jag avslutat tävlingen i samarbete med xenobia design, så kika in på min blogg och se om det blev DU som vann!
  om inte? så var det jätte kul att du deltog i min tävling, och håll utkik för snart kanske det kommer fler.
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Blommor är alltid rätt även om man själv bidragit till att man får dem. /madlar

  SvaraRadera