onsdag 17 augusti 2011

Data färdiga gå!

I dag har varit en datasupportdag - först en kille som grejade med datorn på jobbet - och det gick nästan bra - och sedan en annan kille som fixade med datorerna (ja, de ska vara plural där) här hemma. När den första var klar åkte jag direkt hem till den andra och när den andra gick ringde den första för att kolla av hur det gick efter det första fixandet. Förstår ni att jag blandar ihop allt snart? Men nu är nästan allt klart. Hoppas jag.

I alla fall har jag bredband i ordning här hemma och det underlättar bloggandet om inte annat. Och bara för det så vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om idag. :-)

Jo, förresten - jag vill be er att lägga en röst i en tävling. Det är Skogslyckan här i Månstad som ligger väldigt bra till i en tävling om Sveriges charmigaste hem. Med din röst som hjälp kanske Pia vinner - och det är hon verkligen värd! Du måste logga in på Facebook för att rösta, men det är väl ingen match. Rösta - här.

Dagens bilder får bli två favoriter i repris, mest för att jag kan ladda så enkelt numera. Jag vet att det är på gränsen till förnedring med Alfredbilden, men jag tycker ändå att det visar att vi har en katt med attityd. Och Charlie - hon är lika vacker som vanligt!


6 kommentarer:

 1. Underbara bilder!!! Stackars Alfred men som du säger, attityd i mass har han allt =)

  SvaraRadera
 2. Med de ögonen som Alfred har så måste hans moder haft ett snedsprång med en kattuggla.

  SvaraRadera
 3. Oops, vågar ni bada honom igen?

  SvaraRadera
 4. Roligt att du är med och tävlar hos mig!
  Lycka till och ha en härlig kväll :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan, hoppas allt är bra? :)

  Har aktiva tävlingar på min blogg just nu där man kan vinna fina priser, var gärna med du också :). Bland annat valfria varor för hela 300 kr! Tävlingarna hittar du under fliken Aktiva Tävlingar och till vänster på bloggen. Har alltid minst två tävlingar igång! Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt.

  Ha en bra dag!

  Kram Nathalié

  SvaraRadera
 6. Anna - attityd is his middle name!

  Jan-Åke - kan så vara, i stamtavlan står ju faktiskt bara namn, inte art...

  Singelmamman - när du nu säger det, så är det faktiskt dags igen snart.

  SvaraRadera