lördag 24 september 2011

Jag har sån tur...

Jag måste säga att jag har haft tur i livet. Just nu sitter jag och tittar på Morden i Midsumer. Peter Dahl hänger på väggen, väskan är packad och lilla lyan är väldigt mysig.

Se där fick du väldigt mycket information på en och samma gång! :-)

Jag får väl lov att förklara mig lite. Jag fyller ju jämnt vilken dag som helst (tjat, tjat...) och bland annat därför åker vi iväg på kryssning i morgon. Det är inte bara därför, inte ens huvudsakligen därför, utan vi är åtta Månstadsbor som ska iväg på Medelhavsäventyr till Grekland och Kroatien. Detta råkar sammanfalla med bemärkelsedagen för min del men det är faktiskt tre av oss som fyller 50 år i år.

Peter Dahl då? Jo, i går när jag kom hem från Stockholm hade J fixat mat och vin på kylning. Levande ljus var tända i hela köket och en jättefin blomma stod vid min plats. Inte nog med det - efter en stund kom han in med ett stort paket som visade sig innehålla jättefin en Peter Dahl-litografi. Det var så Petra och jag blev så glad!

Och så var det detta med lilla lyan - och det ska jag berätta om någon mer dag, men jag kan ju säga så mycket som att det numera står mitt namn på dörren till på en liten, liten övernattningslägenhet i Stockholm. Där har jag egen säng och egen tandborste, och det är så gott!

Som sagt, i morgon reser vi iväg (men om några eventuella bovar läser det här kan jag bara säga att det inte är någon idé att ni gör er besvär, för M och T kommer att bo här hela tiden) och det ska bli skönt. Vad hittar du på i höstrusket?


5 kommentarer:

 1. Jag har inte riktigt kläm på när bemärkelsedagen infaller men när den än är så ETT RIKTIGT GOTT GRATTIS

  SvaraRadera
 2. Ha nu en fantastisk tisdag - och tänk inte på oss är hemma i höstrusket - jag lovar plocka lite svamp till dig!Välkommen i 50-årsklubben!

  SvaraRadera
 3. Ett stort GRATTIS i förskott och ha en underbar resa!! :)

  Som sagt, njut av livet, allt det andra är bara till låns!

  Många grattiskramar från Susssie

  SvaraRadera
 4. Medelhavsäventyr låter alldeles underbart! Och det gör förresten en egen liten lägenhet också!
  Ha det gott o grattis!

  SvaraRadera
 5. Jag har just nu en tävling där du kan vinna presentkort hos Lovefilm så du får hem filmer och spel alldeles gratis i brevlådan och även streama online via datorn. Var med och tävla du med!

  http://www.saramn.com/2011/10/05/tavling-lovefilm/

  SvaraRadera