söndag 11 september 2011

Zanslöst zvettigt men zkoj!

Ja, jag vet att rubriken var som en reklamslogan av sämre slag, men jag ville bara berätta att jag varit på zumba ikväll. För er som inte vet vad det är så handlar det om att man skakar rumpa i grupp till salsarytmer - och då menar jag skakar rumpa och andra utskjutande kroppsdelar på ett sätt som man inte trodde var möjligt. Nu såg jag mig inte i spegeln, så det är fullt möjligt att det inte skakade som det borde, men övning ger färdighet. Kul var det i alla fall!

I övrigt andas jag ut. Månstadskalaset är avklarat. Även det var roligt, men det är tufft att sitta i arrangörskommittén, för man har med ett finger i varje syltburk.

Startkort? Check.
Affischer? Check.
Korv? Check.
Kakor till kaffet? Check.

Och så vidare i all oändlighet. Vi hade olika aktiviteter på fem platser i Månstad och jag var en av två som höll i dansbaneloppisen, där jag också hade ett eget bord. Jodå, jag sålde såpass att jag gick med vinst i alla fall med stor hjälp från D och M som hjälpte mig att sälja medan jag sprang runt. På kvällen hade vi lite allsång och rajtantajtan i Månstadsparken med nästan 90 personer. Det var jättebra på alla sätt. Lokala förmågor som spelade så att det skallrade i parketten. Det är inte klokt vad mycket förmågor det finns!

I morgon drar jag till storstaden igen. Jag var där i fredags också och då flög jag i ett blått plan med Svenska Fotbollförbundets emblem överallt. Månne det har varit nåt EM- eller VM-plan någon gång. Någon som vet?

Dagens bilder får bli några guldkorn - lite vybilder från flygplanet, mitt loppisbord och en bild från kvällen, med Månstadsflaggan i bakgrunden. Den observante ser att Stockholms stadshus finns med på en av bilderna - där gifte jag och J oss!

Som ni förstår har jag haft bra dagar - har du?

3 kommentarer:

  1. Japp, en bra helg. Träffat goda vänner, ätit gott, druckit gott och bara haft det gott!

    SvaraRadera
  2. Ja låter verkligen som härliga dagar =) Kika gärna in på min matblogg och tävla om ett smycke =)

    SvaraRadera
  3. Vilken fin helg ni har haft. Gläder mig att se att fontänbordet inte var med på loppisen. Kram M.

    SvaraRadera