onsdag 14 september 2011

Är appen värd det?

Allt fler av mina vänner har börjat med Wordfeud - ett datoriserat alfapet. Man utmanar varandra och det piper till när den man spelar mot har löst något ord. Tror jag. Det verkar väldigt kul men samtidigt väldigt farligt för en ordgalning som mig. Vad tror ni? Är det någon av er som spelar det? Vore kul att höra.

I övrigt har jag väl inte så mycket att berätta.

Jag har varit i Stockholm. Igen. Egentligen skulle jag varit på bio i kväll med väninnan A-S och det hade varit mysigt. Men jag kände ändå att jag behövde åka hem och bara må gott i soffan. Nu slötittar jag på Bonde söker fru, och det är ju inte utan att man tänker på när jag och J träffades, för 13 år sedan. Det är ju bara att konstatera att vi fixade det där utan TV4:s hjälp - och bra blev det!

Dagens bild får bli några matkonstverk som jag och väninnan C "råkade på" när vi var på kinarestaurang i Stockholm.

Restaurangen ligger vid Skanstull, heter China, och rekommenderas verkligen. Där finns inte fyra små rätter utan bara mer genuint kinesiska rätter - och det är verkligen jättegott. Just den kväll som vi var där hade det varit månfestival och matkonsten var en del av festligheterna.

Som sagt - känner du till Wordfeud? Det vore kul att veta!

7 kommentarer:

 1. Japp, jag spelar Wordfeud. Och det är trevligt, men du kan ha diverse tveksamma böjningar och ord. Jag är inte helt vän med det ännu. Men perfekt att sysselsätta mig med på buss och t-bana. Och det finns en gratisversion. Om du står ut med att få lite reklam då och då, och det gör jag. Singelmamman är jag, om du börjar. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag är fast, och det blir du också. Jag heter Yogini62...:-)

  SvaraRadera
 3. Wordfeud är säkert jätteskoj. Men har jag en förskräckligt gammaldags mobil som man bara kan ringa och sms:a med. Kan man wordfeuda på nätet?

  SvaraRadera
 4. Har aldrig spelat men blev visad på detta av biten väninna M. Har ny gjort försök att komma igång. Tror jag blir biten. Och den första jag bjuder in är självklar Ordtokig vänninna P. Hoppas hon antar utmaningen. Carina

  SvaraRadera
 5. Wordfeud? Aha, kräver en såningadär ifåne eller android mobil? Nja, har fortfarande en hopplöst omodern vanlig mobil.

  SvaraRadera
 6. Jag ska erkänna för er alla - jag är fast. Det här är ju väldans kul! Jag tror dock att man måste ha en smartfåne för att få det att funka.

  SvaraRadera
 7. Jag har spelat Wordfeud i tre veckor, här är mina reflektioner:
  - Spela mot vänner är kul
  - Spela mot random och leda med 150-200 poäng leder till att motståndaren lägger in ett ord var femte timme i hopp om att jag ska avsluta spelet och de vinner på så sätt. Men jag har tålamod!
  - Vissa tror att det är en dejtingsajt.
  -"Vinner jag så vill jag ha en dejt med dig
  ;-), hehe"
  -"Nej, jag är gift"
  -"Det stör inte mig"
  -"Det stör mig att folk kan tycka så"
  *Peter -63 resigned, you win*

  Vad är det för fel på människor? Jag vill ju bara slå ihjäl lite tid med ordfejdande.

  SvaraRadera