söndag 9 oktober 2011

Mys i gamla vänners lag

Nu blir det si och så med bloggandet, för de närmaste veckorna är mina far-och-fläng-veckor. Men jag ska försöka titta in lite då och då, det lovar jag!

Torsdag-lördag har jag varit i Stockholm. Igen. Förstår ni hur gott det är att ha en övernattningslya? Jag kan komma "hem" dit och bara vara mig själv, utan att bry mig om hur jag ska ta mig till hotellet, vilket rum jag ska ha, när frukosten serveras osv. Ja, jag vet att det är lyxproblem, men icke desto mindre är det väldigt gott att slippa det momentet.

Att jag stannade till lördagen beror bland annat på att J var iväg på ölprovning i fredagen. Eller ja, provning och provning. De lär ha gått igenom 18 sorters öl, och jag kan tänka mig hur smaklökarna fungerade efter de första låt säga 10... 

Ett annat skäl var att jag skulle träffa goda väninnorna E och E. De kom och tittade på lilla lyan och sedan gick vi ut och åt på en italiensk restaurang. Det var jättemysigt, och vet ni - när vi skulle hem var och en till sitt efteråt, så hade jag närmast hem. Ovanlig känsla, vill jag lova.

Väl hemma har jag pysslat och jobbat lite. Nu är det söndag eftermiddag och datorn ska stängas av. Men innan jag gör det vill jag bjuda på en kul bild. Ni vet ju vid det här laget att jag gillar skyltar - roliga skyltar, märkliga skyltar, ja - alla slags skyltar. Den här skylten finns i kvarteren runt lilla lyan. Den kanske inte är så snygg, men håll med om att den är lite kul?

Vad har du gjort en helg som denna? Kurat inomhus i höstrusket eller gått långa stärkande promenader?

3 kommentarer:

  1. Tränat och städat. Det var klart roligast att träna kan jag säga.

    SvaraRadera
  2. Såg att en Månstabo tog hem vinsten Sveriges mysigaste hem. (var det så tävlingen hette)

    SvaraRadera
  3. Träna låter trevligare, det håller jag med om. Och ja, det var Pia från Månstad som vann Sveriges charmigaste hem. Kul!

    SvaraRadera