söndag 15 januari 2012

Massor av upplevelser senare

Nu är jag tillbaka - massor av upplevelser senare och rikare. På dagen efter annandag jul drog jag, J och vännerna C och B till Vietnam för en fullständigt fantastisk resa. Vi har varit i Hanoi, Ha Long Bay, Saigon, Mekongdeltat och slutligen på Phu Qouc - en paradisö utan för södra Vietnam.

Fortfarande är jag trött efter 30 timmars hemresa, och fortfarande är alla bilder i total oordning, men jag lovar att berätta ALLT vilken dag som helst. Jag sitter och funderar på om jag ska försöka göra ett slags reseberättelse av det hela, och fullt möjligt kommer jag att testa texterna på er - kan det vara något?

Det känns hur som helst skönt att vara hemma, och tack ske lov och pris så lyser snön med sin frånvaro. Sådant gläder en vinterogillare som jag.

Som sagt, nu är jag tillbaka. Hur har du haft det sedan sist?

5 kommentarer:

 1. Gör en reseberättelse, gör det! Jag gjorde det när jag var i Nya Zeeland och istället för att göra det kronologiskt tog jag lite olika teman och berättade om. Jag började med resan
  http://majkorner.blogspot.com/2010/03/resan-flygandet.html
  och dagarna framåt berättade jag om, maten, upplevelser, naturen och så vidare. Det var väldigt roligt att göra och roligt för andra att läsa.

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem, trodde ALDRIG du skulle komma! Ser fram emot din berättelse.

  SvaraRadera
 3. Kul att höra ni är hemma och allt gått bra. Du undrar hur vi haft det och jag kan väl säga att en hel del fungerat men vi har inte haft någon vettig blogg att läsa så det har fått bli lite skräpläsning istället. Skönt att ordningen är återställd.

  SvaraRadera
 4. Maj: Ja, det ska bli en reseberättelse, nu har jag bestämt mig. Jag kommer tyvärr inte in på din sida i dag (varför vet jag inte), men jag ska försöka få inspiration där i morgon.

  Maria: Tackar!

  Janåke: Då får jag väl försöka fixa en vettig bloggläsning då! :-)

  SvaraRadera
 5. Softat, jobbat, firat nyår, fyllt år, haft fest, jobbat lite mer och tränat en hel del. Välkommen hem, jag är väldigt nyfiken på din reseberättelse.

  SvaraRadera