söndag 10 januari 2010

4H-revyn i Månstad - åh, vad kul!

Varje år ordnar några yngre Månstadsbor en urhärlig revy. Det är ett 4H-gäng som sätter ihop ett program med alternativt luciatåg, sångnummer och skojsigheter om Månstadborna. Numera är det också "4H goes digital" med filmsnuttar och annat. Det är så bra!

I lördags var det dags för årets revy. Den innehöll bland annat en film om 4H-revyn vs. Länghemsrevyn (där 4H vann förstås!), en sketch om grannsamverkan i Månstad, ett inslag om när Stureplansstekarna kom till byn. Vassa skämt med glimten i ögat. Många goa skratt blev det!

Tack så mycket 4H-gänget för att ni finns och förgyllde en kall vinterkväll som ni gör. Och jag tror definitivt att ni har vrålkul när ni förbereder revyn. :-)

I övrigt innehöll helgen bland annat ett besök på biblioteket i Tranemo.Där ordnar man just nu en 50-talsutställning . Besök den om ni har möjlighet! Nostalgi så det bara stänker om det. Gammalt porslin, filmstjärnor, termosar, foton osv. Jag är tokig i 50- och 60-tal, så jag tyckte det var hur fint som helst.

Att jag gillar second hand vet förresten alla som såg 4H-revyn. En replik om skilsmässor i Internettider: "Marie lade ut Janne på Tradera, och Petra som gillar second hand slog till."

Se det är humor i min smak!

2 kommentarer:

  1. Tänk att vara en sån profil på bygden att man blir föremål för sketchrepliker. Jag häpnar :-)

    SvaraRadera
  2. Jodu... Man klättrar och klättrar. :-)

    SvaraRadera