söndag 21 februari 2010

Det stora blå. Fast vitt.

Nu är vi hemkomna från Götet, från vår myshelg. Uggla, schlager och goda vänner. Livet är allt bra gott. Men kan någon klok förklara för mig hur Timoteij kunde gå vidare? Vad är det med svenska folket och blandningen Sarek-Nordman-Elena Paparizou?

Nej, tacka vet jag Darin och Alcazar. Månne jag är lite "gumsjuk" - men nog var de bättre på i stort sett alla sätt? För att inte tala om hårdrockstjejerna. Och han Bah Kuhnke.

Vilken tur vi hade förresten med SJ - Tågen Göteborg-Kalmar var nästan de enda som gick över huvud taget. Tyckte synd om tjejen på stationen som i förmiddags frågade när hon skulle kunna komma iväg till Västerås. "Tidigast halv sex i morgon bitti." Vi kom i väg i tid och hem i tid, bara fem minuter sena. Dessutom använde vi oss av fenomenet tågtaxi, dvs. vi åkte taxi ända hemifrån till tågstationen i Limmared för 38 kronor per person - det är LYX!

Väl hemma var det bara fram med skoveln.

Bilen syntes inte ens, så jag fick börja gräva fram den. Maken fick ge sig upp på ladugårdstaket tillsammans med grannarna. Det är ruskigt var mycket snö det är - precis som allt vatten i filmen "Det stora blå". Fast vitt, då.

Några bildbevis för allt jag har påstått om helgen kanske vore på sin plats. "Schlager på håll". "Bil i vintervila" samt "Grannar på tak". Håll tillgodo.

2 kommentarer:

  1. Grannar på tak ser ut som om ni skulle kunna åka skidor där.

    SvaraRadera
  2. Ja, men fallhöjden blir lite för spännande, tror jag.

    SvaraRadera