fredag 12 mars 2010

Skratta gott - det är fredag!

"Äntligen fredag" sa egenföretagaren, tog chefen med sig hem!

Det låter lite som ett slags ordstäv, eller hur? "Välkommen i det gröna" sa kvinnan, strödde persilja på magen. "Man gör sina misstag" sa igelkotten, kröp av rotborsten.

Hur som helst konstaterade jag vid lunchbordet att jag har jobbat som egen företagare i 14 år nu. Det är inte klokt vad tiden går. Jag gillar delar av det här livet, friheten att styra själv och allt det där, men det kan ibland vara svårt att släppa jobbet, och som sagt - chefen följer alltid med hem.

Hörde en kille som heter Emil Jensen stå-uppa om fenomenet egenföretagare. Det är riktigt kul, och på rim dessutom! Det tog mig någon lyssning innan jag hörde det. Lyssna här vetja!

Helgen i övrigt kommer att innehålla fredagsmys med Månstads IF:s damklubb samt schlagermys med goda vänner. Vem som vinner schlagern? Svårtippat, men jag har satsat lite på Oddset på Anna, Erik, Jessica och Timoteij. En tjuga på varje, så jag ruinerar mig inte i alla fall.

Timoteij bar mig emot, men det är något med den där folkloristiska framtoningen som svenska folket gillar. Eller om det är det att de kommer från Skaraborg? Inte vet jag, men mina favoriter är de inte.

Mellan fredagsmys och schlagermys ska vi förstås också ha födelsedagsmys!

M och M fyller 18 och 20 år i helgen. Även där går åren i en rusande fart. Jag kom in i deras liv när de var 6 och 8 år, så jag har följt dem genom åren och sett dem växa upp från små barn till vuxna människor. Tack så jättemycket och stor kram för att jag har fått vara med på den resan genom livet! :-)

När det nu är fredag och allt tänkte jag bjuda på ännu ett skratt - en ny sida som jag precis har hittat. Den heter argalappen, och där samlas massor av just arga lappar som människor har skrivit. Behöver jag säga att tvättstugorna är väl representerade? Länken finns här.

Dagens bild får bli en tårta för att fira M och M - stort grattis! Visst ser den här tårtan extra god ut?

2 kommentarer:

  1. Tack för i lördags :). Å tack för alla dessa år :).

    SvaraRadera
  2. Tack själv, tjejjen! <3

    SvaraRadera