tisdag 27 april 2010

Många vänner blir det...

Jag har fått en massa nya kompisar! Jo, det är sant. Det sägs att det är svårt att få nya vänner när man börjar komma upp i åren, men hos mig står de i kö. Bara i dag har jag fått mail från Helena och familjen Andreasen.

Helena vill förvisso att jag ska gå ner i vikt, vilket jag tycker är väl personligt påpekat, eftersom vi aldrig har träffats. Men familjen Andreasen berättar glatt att jag är utvald till Eurovisionsfinalen. Och bara häromdagen tyckte Madde & Sara att jag skulle boka en resa jorden runt. Vet ni vad jag skulle få för det? En ryggsäck! Men jag är skeptisk; det är säkert reklamtryck på den...

Det handlar förstås om alla dessa skräpmail. För kände man igen ett skräpmail på att det hette BuyCheepvia_gra, Repli_casRo_lex och sådant, men numera är det Polaren Per och Sköna Helena som skickar, och då smiter det igenom spamfiltret minsann.

Mycket irriterande - men samtidigt påhittigt, det måste jag tillstå.

Nog om detta. Nu är jag åter i Månstad efter ytterligare ett par dagar i stora staden. Mycket åkande blir det. (Jag kanske skulle maila tillbaka till Madde & Sara och kolla om jag kan få den där ryggsäcken, utan att beställa jorden-runt-resan? Hmm, tål att tänkas på.)

I morgon väntar mailrensning, bokföring och språkgranskning. En toppendag på gång alltså! Jag tror att jag flyr tillbaka en stund till minnena från helgen. Ni får dela några av dem med mig i dagens bilder. Chokladmassage på Ebbarps spa. Det slår stora staden med nougatlängder!

Har du fått några spännande erbjudanden på mailen i dag?


4 kommentarer:

 1. Skönt att ha dej på hemma plan igen! Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för det! Månstad är ändå alltid Månstad! :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Tänk att dina vänner också är mina vänner - vilket sammanträffande? Papperskorgen är full varje dag. Att dom orkar engagera sig :-P

  SvaraRadera
 4. Jag skrev till Sofie Andreasen och bad henne sluta skicka skit till min inbox. Hon svarade att om jag bara gav henne mitt "användarnamn" så skulle hon ta bort mig från mailinglistan. Vilket jädra användarnamn? Jag gav upp. Istället dirigerade jag alla mail från henne och "Familjen" direkt till papperskorgen där de hör hemma. Fungerar utmärkt!

  SvaraRadera