lördag 24 april 2010

Lördagsmys

Nu är vännerna här, och det är så mysigt! Vi (läs J, den ljuvlige) fick göra en extra åkning till Borås nästan mitt i natten för att vi skulle bli fullt gäng, men det var det värt. Jag och I stupade i säng vid halv två-tiden, men de två andra satt och snattrade till klockan var nästan 03. Det blir lätt så när man ses allt för sällan.

Nu är J på fotboll, I vilar, B-M är ute och går och M fixar till sig. Det är också ett fenomen med goda, goda vänner. Man behöver inte prata med varandra hela tiden men vara vetskapen om att man är i varandras närhet gör att lugnet infinner sig.

Om en stund ska vi på äventyr. Jag tänker inte berätta vart vi ska och vad vi ska göra, för det finns en liten, liten risk att någon som inte borde det faktiskt läser den här bloggen före överraskning. Och då blir det ju inte samma sak.

Dagens bild får bli en kronhjort. Det har med saken att göra. Bilden är liten, men det beror ju på att det är lite av en hemlis...:-)

Vad hittar du på en dag som i dag?

2 kommentarer:

  1. Idag har jag förpestat luften för alla som bor i Bragnum och nere i Broaslätt. Sitter precis just i detta ögonblick med en öl i handen och en grillbit i magen och tar igen den gångna vecka på internet.

    Carlbergh Sweden Månstad Korrebo Lyckan

    SvaraRadera
  2. Vi förpestade luften för våra grannar på sommarstugeområdet med 3 (TRE!) eldar: brasa med ris, värmande kamin och utegrill :-) Vi övervägde att grilla på resterna av risbrasan, men man är ju svensk ...

    SvaraRadera