måndag 31 maj 2010

Vad är det för dag i dag?

Jag är dagvill som bara den. I lördags var jag i Stockholm och jobbade. I morgon reser jag dit igen, för fyra dagar den här gången. I kväll är det alltså stora klädfunderardagen: Blir det regn eller sol? Blir det varmt eller kallt? Ska jag vara skötsam och på hotellet hela tiden (utom när jag jobbar då) eller ska jag ut och ränna med väninnorna?

Låt mig bara påpeka att "ut och ränna" INTE är detsamma som dåligheter. Man kan ränna ut och äta, ränna på bio och sedan ränna tillbaka till hotellet.

Jag märkte dock till min förskräckelse att vi har fått fukt i garderoben nu i vinter. Alla chicka toppar från i fjol har krympt och ser numera ut som något slags osnyggt hängande bikiniöverdelar. Inte riktigt klädsamt på en dam som passerat navelvisaråldern med mängder av år.

Nej, som jag ser det har jag två alterantiv inför Mallisveckan som är i antågande - svält eller shopping. Oj, vilket lätt val det var, när jag tänkte närmare på saken. :)

Kanske jag också kör lite slanka linjen på maten den närmaste tiden. Dock noterade jag att hotellet har en thailändsk restaurang med special price for guests, som det står på hemsidan. Och man ska ju gynna den inhemska konsumtionen, det har jag hört på tv.

Visst är det tursamt att thailändsk mat kan vara inhemsk i ett sådant läge? Sånt gillar jag!

Utanför fönstret gal göken som token själv just nu. Jag och J var ute och fotade lite för en stund sedan, så dagens bilder får väl bli just lite natur. Allt spritter och spricker för fullt just nu. Ni får även en bonusbild från helgens loppis. De två lamporna ska pryda stugan i Simmesjö.

Visst är de fina, på sitt lite märkliga vis?1 kommentar:

  1. Åh syréner i knopp, och dom coola lamporna!

    SvaraRadera