fredag 30 juli 2010

Kors vad det blåser i träden i dag

Håhåjaja, vad det blåser och regnar i dag. Riktigt höstrusk, även om ordet känns lite sådär. Men vad spelar det för roll, för i dag känner jag mig riktigt nöjd. Jag har betat av en del "surdegar" i högarna, och det känns så bra.

Som egenföretagare får man ju belöna sig själv, för det är ingen chef som klappar en på huvudet. Och vet ni, den bästa belöning jag vet - förutom kundernas ohöljda beröm om det nu skulle råka infinna sig - är shopping. Ja, förutom kärlek, fred på jorden och allt det där. När jag har slutfört ett uppdrag så bara kryper det i mig av shoppinglust!

Just nu har jag span på en sådan där bricka med inbyggda högtalare som man kan lägga lilla datorn på. Eller ett objektiv till kameran. Eller möjligen en ny väska. Tur att jag bor långt från närmaste shoppingcenter!

Jag vill också, såhär inför helgen, komma med ett boktips - Boktjuven av Markus Zusak.

Det är en otrolig bok. Ett minst sagt annorlunda grepp i den är att det är döden som är berättarjaget. Det tog några sidor innan jag fick grepp om det, men nu är jag helt fast i den. Snälla läs!

Vad ska du förresten göra i helgen?

4 kommentarer:

 1. Den ligger i min att-läsa-vilken-vecka-som-helst-hög. Tack för puffen!

  SvaraRadera
 2. Håller med, det är verkligen höstrusk!

  SvaraRadera
 3. Har inte kommit så långt eftersom jag för tillfället har flera böcker på gång... Men den verkar mkt bra! O som du skrev, det tar ett tag innan man greppar den! :) Jag har ett annat tips, en ligg-i-häng-mattan-o-läs-den-om-du-gillar-katter-bok... "Dewey". Mkt söt! Om bibliotekskatten Dewey Readmorebooks. :) Kram

  SvaraRadera
 4. En bibliotekskatt? Låter som en perfekt kombination! Tack för tipset. :)

  SvaraRadera