torsdag 7 oktober 2010

Trötter och nöjder

Äntligen hemma efter två dagar i Markaryd, så nu sitter jag i soffan och småkollar på Robinson. Vi får väl se om årets version är något att ha. Troligen kommer jag inte att orka/ha möjlighet att följa det, men man kan ju kolla när man kan. Som med så många andra serier alltså.

Dagens kurs var jättekul - kommunala nämndssekreterare från fem kommuner som diskuterade protokoll.

Och när kursen var slut fick jag en jättefins bukett blommor och en bok om Markaryd minsann! Det är alltid lika roligt att få något litet sådant där uppskattningsbevis. Ja, jag vet - man får troligen blommor oavsett om man är bra eller dålig på det man gör, men en tjej kom fram efteråt och sade "Nu ska det bli roligt att skriva protokoll!" Sådant värmer som bara den!

Nu ska jag stänga ner datorn för ikväll och låta både fingrar och hjärna vila lite. Det kan behövas, känner jag.

Dagens bilder får bli buketten, så klart, och en lite kul lapp jag hittade i en hiss, på tal om språk. "/Hissen/ har av mig underkastats besiktning"- det är en formulering i min smak!

Om inte allt för lång tid har jag förresten haft 10 000 besök på min blogg - helt otroligt! Jag tror bestämt att jag ska ordna en liten tävling då, för alla som lämnar en kommentar. Du som är här kan ju träna på att lämna kommentarer så länge, för det är faktiskt väldigt kul att få!  :-)

Tycker du om Robinson? Eller vad ser du på tv nuförtiden? Har du tips på någon serie jag absolut inte får missa?
4 kommentarer:

 1. Desperate Housewife vill jag inte missa. Det och Antikrundan sen i vinter. Men jag måste skratta åt din kommentar i inlägget om en rolig dag - kommunala nämndssekreterare från fem kommuner som diskuterade protokoll. Jag är inte säker på att jag hade definierat den här dagen som lika rolig. :-)

  SvaraRadera
 2. Jenny: Ja visst gör det, speciellt det där med att hissen ska tillses av en kompetent person. :)

  Singelmamman: Jag har knappt aldrig sett de desperata fruarna, förmodligen för att tiderna inte passat. Många säger att det är bra. Och när det gäller nämndssekreterarna lovar jag - det VAR kul! Men jag förstår att det ser liiite tveksamt ut...

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att "Välkommen åter" på 4:an lyser upp vardagen lite ;o)

  SvaraRadera