onsdag 24 november 2010

Disney on Ice

Disney on Ice kan man lätt komma att tänka på när man far runt på vägarna här i Månstad nu. Det är det enda jag kommer att säga om vintern i dag.

Nu har jag haft fyra kurstillfällen på tre dagar, så gissa om jag kände mig nöjd när jag kom hem i dag. Det fick bli ett långt och jättevarmt bad med en badbomb från Lush. Just den här bomben skulle enligt utsago ha lugnade effekt på stela muskler. Jag vet inte om det var badbomben eller det varma vattnet som gjorde nytta men nu känner jag mig tokavslappnad. Därtill har jag kört fem kilometer på Crosstrainern. Gott!

Nu är det nybryggda kaffet upphällt och maken kom precis in genom dörren. Det här har alla förutsättningar att bli en skön kväll.

I morgon drar jag till Stockholm igen. Men "I morgon är en annan dag", som det sjöngs i Christer Björkmans schlager 1992 - och på tal om schlager så ska jag se Björn Skifs i Linköping på fredag. (Nästan en P3-övergång, eller hur?) Han föräras därför dagens bild - håll med om att han bär sina 63 år med charm!

Har du någon favoritschlagerlåt från den gamla goda tiden?

Bilden lånad från NWT


6 kommentarer:

 1. Då kan du vinka till min mor och far på fredag för de ska oxå på Björn Skifs!!

  SvaraRadera
 2. Det ska jag så gärna göra! :)

  SvaraRadera
 3. Han bär de åren med grym charm och ser bara bättre och bättre ut! LUSH är ju ett måste i badet! Gissa om jag ska bunkra i London!?! Jag brukar handla på postorder från UK, det blir jättemycket billigare konstigt nog. Vilken var det du hade i badet? Min favorit är deras Ruby Red Slippers som bara finns till jul.

  Är dessutom en riktigt schlagernörd, eller var...kunde så gott som vartenda bidrag (även Eurovision) från 79 fram till 2001. Sen fick jag barn och glömde allt =) Svensk favorit är Chattanoogas Hallå Hela Pressen.

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte riktigt vad den bomben hette, men den innehöll kanel så visst jultema var det säkert på den. Jag ska till storstaden i dag igen så jag tänkte slinka in på Lush. Igen. :-) Kanske skulle testa en Ruby Red.

  Hallå hela pressen är en klar favorit. Har singeln. Förstås! :-)

  SvaraRadera
 5. Tror du kommer tycka om Ruby Red! Lite kanel i den också.
  Singeln finns här också, förstås =)

  Fin vinterutsmycking av bloggen också!! Det glömde jag säga igår!

  SvaraRadera
 6. Jag ska kolla den där Ruby Red på närmaste Lush - jag gillar namnet, låter lite Rolling Stones... Och ja, visst blev bloggen vinterfin! Tack!

  SvaraRadera