lördag 13 november 2010

Gamla minnen blir som nya

Förr, mellan 9x13-fotona och digitalkameran, fick jag under en period mina foton på en cd-skiva från Extra Film. De där skivorna har legat som ett dåligt samvete i ett hörn allt för länge men i dag tog jag mig en stund och förde över dem till datorn, och herre min je, vad kul det var att titta! Vi snackar tidigt 2000-tal, alltså mina första Månstadsår, och det är resor, hemmabilder, kor och människor i en salig blandning på bilderna.

Jag noterade också att det inte bara var några år sedan utan också några kilo sedan. Hmm... Men visst är det väl så att år och kilon SKA följas åt? På något sätt i alla fall?

I fotohögarna såg jag också att M och M har vuxit till sig från truliga barn till stiliga unga vuxna. De kommer förresten hit om en stund och lagar mat till mig och J som en försenad födelsedagspresent till oss båda. Mmm - vad gott det ska bli!

Bland dagens bildfynd fanns denna på J tillsammans med Lill-Petra (aka 503) - en liten söt ko som föddes en av de första dagarna (kanske den första dagen?) som jag och J chattade på det glada 1998-talet. Må hennes kött ha smakat otroligt gott, för hon lär ju blivit köttfärs för länge sedan. Söt var hon i alla fall, eller hur?1 kommentar:

  1. Alla dessa cd-skivor jag har med foton!! Alla är överförda till dator men sen är det alla dessa pappersfoton som ligger i en stor låda. Förvisso sorterade efter årtal men ändå....skulle så gärna vilja få in dem i vackra album! Det har jag tänkt göra sedan 1999 nån regnig dag...nu lutar det åt att det görs när jag är pensionär =)

    SvaraRadera