onsdag 17 november 2010

Hemma igen

Ibland får bloggen karaktären av här-och-där-och-fram-och-tillbaka-blogg. Och det stämmer ju, för nu är jag här efter att jag har varit där. En resa tur och retur till Forshaga med ett stopp på MSB är de senaste två dagarnas äventyr, och jag måste återigen lovorda min nya teknikkompis i bilen - Tom Tom Car Kit. Jag menar, hur bra får en teknisk pryl vara egentligen?

Den är som ett riktigt High Tech Kinder Egg, jag lovar!

Jag lyssnar på Ipod eller Spotify, en fartkamera på ingång, musiken tonar ner och varnar, en högersväng på gång, musiken tonar ner och varnar, någon ringer, musiken tonar ner och jag har handsfree samtidigt som gps:kartan är kvar. Lycka.

Något annat som är lycka är att Stockholm väntar i helgen. "Stockholm?" tänker någon. "Där är hon ju jämt och ständigt!" Ja, förvisso, men den här gången ska jag dit och vara ledig. Det är verklig lycka!

Dagens bild får därför bli Stockholms stadshus - ett vackert hus tillika platsen där vi gifte oss. Kuriosa: I en av Jönssonligafilmerna hänger Sickan i en av visarna på stadshusets klocka. Ser du någon klocka på bilden? Nej, just det. :-)

Hur har du en lillördag som i dag?


1 kommentar:

  1. Nä, sällan jag firar lillördag. Så jag har tvättat och soffslöat.

    SvaraRadera