måndag 13 december 2010

En kväll på ett hotellrum. Igen.

Kvällen tillbringas på hotell i Göteborg. Ja, du läste rätt. Göteborg - bara tio mil hemifrån. Men det handlar i mångt och mycket om att jag inte litar på SJ ett ögonblick. Jag ska nämligen vara i Angered och hålla kurs i morgon, klockan 09.00. Ni hör ju den rälsbundna utmaningen...

Nyss var jag uppe i en skybar här på hotellet, med otrolig utsikt men usel service. Det var väl inget fel på tjejen som serverade, men vad de gjorde i köket har jag ingen aning om. Förutom mig fanns det två killar i restaurangen, och de hade redan fått sin mat. Trots det fick jag vänta nästan en halvtimme på en hamburgare. Jag menar - hur lång tid kan det ta?

Men jag har i alla fall ett jättefint rum, och när jag kom hit meddelade receptionen att jag hade blivit uppgraderad till ett finare rum, minsann. Jag tror i och för sig att det är ett sätt för dem att säga att det inte är riktigt fullt på hotellet, men vad vet jag. Snyggt badrum är det i alla fall, eller vad tycks?

7 kommentarer:

 1. Verkligen fint! Men det ska inte ta tid att få en hamburgare. Hoppas att den var god. :-)

  SvaraRadera
 2. Hmm, där tror jag minsann att vi tillbringade nyårsnatten förra året efter besök på Operan & Trollflöjten. Tyvärr en besvikelse på många sätt....det ÄR trots allt fyrstjärnigt.

  SvaraRadera
 3. Skybar... Var det Gothia då? Då hade det nog gått fortare om de sprungit ner till Mc Donalds och hämtat en hamburgare...
  Där bodde jag och Hugos pappa en gång i tiden, då hittade vi en mysko liten pipa i glas som låg i fönsterspringan...

  SvaraRadera
 4. Singelmamman: Jadå, den var god - när jag väl fick den.
  Anna: Åh, Papageno på nyårsafton, det låter härligt!
  Jenny: Nej, det var Riverton, lite i andra änden av stan, eller nåt.
  Titti: Det där med glashandfat är snyggt men det känns väldigt opraktiskt...

  SvaraRadera
 5. Ja det var magiskt och båda barnen njöt i fulla drag de med =) Jepp, samma hotell...de där handfaten är lite annorlunda. Vi hittade gammal sunkig napp i bäddsoffan, skräp och annat och så var det svinkallt! Nu var visserligen aftonen svinkall men ändå...Frukosten var dock helt underbar!

  SvaraRadera
 6. Det kan jag hålla med om!

  SvaraRadera