onsdag 8 december 2010

Tänk vad fåfäng man kan vara....

Jag noterade alldeles nyss att jag har fått ytterligare en följare av bloggen. Det är är måhända fånigt att bli så glad som jag blir. Nitton följare är ju inget mot de hundratals och tusentals som många andra bloggare har - men för mig är det stort, och det menar jag verkligen från djupet av mitt hjärta!

Just nu sitter jag och tittar på "Halv åtta hos mig", det där programmet när människor lagar mat hos varandra.

Det har blivit lite av ett favoritprogram, mest för att det är så lagom på något sätt. Inte en massa svårlagat, inte några flashiga modekockar, bara vanligt folk som lagar mat hos varandra. Den här veckan verkar det finnas en något excentrisk konstnär med, men tyvärr missade jag vad han bjöd på igår. Var det någon av er som såg det?

Dagens bild får bli lite äppelblom, för vet ni - jag tror att knopparna finns där någonstans, under snön.

Jag tänker inte fråga vilket ditt favoritprogram är, utan i stället är jag nyfiken på vilken tv-reklam du gillar mest. Själv är jag otroligt förtjust i Judit och Judit från Com Hem - den senaste filmen kan du se här. Visst är den bra?


3 kommentarer:

 1. När jag mådde som allra sämst (hittills) i livet, så fick jag höra att de nya knopparna finns på plats när de gamla blommorna trillar av. De väntar alltså inte på att se om vårsolen ska komma; de är redan där! Kram/M.

  SvaraRadera
 2. Mads Mikkelsen! När som helst och jämt! (Fritidsresor alltså). Men Judit och Judit är roliga, det håller jag med om.

  SvaraRadera
 3. M: Det är sådant som gör naturen till ett så bra ställe.

  Singelmamman: Mads? Du? Tänk vad förvånad jag blir...;-)

  SvaraRadera