tisdag 1 februari 2011

Två frågor

Jag har två frågor som jag vill ta upp med er kloka bloggläsare.

För det första - fåfäng som man är är det ju kul med både följare till bloggen och många besökare. Vilket är mest rättvisade att ha på sin räknare - besök på sidan eller unika besökare? Vad brukar man ha, så att säga?

För det andra - är det någon som är lite shoppingssugen? Jag har nämligen en liten knallröd Ipod Nano 8 GB till salu. Trots sin litenhet (typ 3 x 3 cm) rymmer den visst upp till 2 500 låtar eller massor med talböcker eller vad man nu vill ha den till. Jag har nämligen redan både Ipod och Iphone, så det räcker gott och väl. (Dock är jag väldigt förtjust i alla tekniska produkter som börjar på I. )

Är någon intresserad så är det bara att höra av sig. Den är oanvänd och ouppackad och priset är både bra och kan diskuteras. Du kan läsa mer om den - här.

5 kommentarer:

 1. Det är absolut räknaren som är den intressantaste. Även om det är kul att ha följare men vitsen med följare kan jag för lite om. Ipoden är nog för små fingrar och personer som lärt sig att behärska det de redan har.

  SvaraRadera
 2. Jag vill gärna ha räknaren att räkna unika besökare, det är kul att se hur många det är totalt.

  SvaraRadera
 3. Jan-Åke: Räknaren är kul, men följarna är också en kick för egot... :-)

  Maria: Ja, jag har också landat i detta med unika besökare - även om den andra siffran är högre, det är den. ;-)

  SvaraRadera
 4. Vad köstar den? =) Sån't är ju viktigt för en västgötar... Har du provat den? Är den bra?

  SvaraRadera
 5. Anna: Den kostar billigare än om du köper den, men vi kan väl diskutera det. Jag har inte provat just denna för den är helt ouppackad, men jag har själv en annan Ipod och jag är väldigt imponerad av både kapacitet och funktioner. Vi kan väl kolla på den någon dag?

  SvaraRadera