fredag 25 mars 2011

Bland björnar och mustascher

De två stora nyheterna i dag har varit att en pojke blivit biten av en björn och att Håkan Juholt blivit vald till sossarnas partiledare. Sen var det visst nåt om att Saabs vd avgår.

Jag är nog alldeles för trött för att kommentera något om det, mer än jag hoppas att det går bra för lillpojken, och då menar jag han utan mustasch. Ja, missförstå mig inte - jag hoppas att det går bra även för den mustaschprydde också, förstås, och det tror jag att det gör.

Jag sitter ju och skriver protokollet på kongressen och det gör att jag just nu har svårt att tänka en tanke som inte är partirelaterad, så vet ni - jag skriver inget mer i dag utan besparar er detta. :-)

I stället bjuder jag på några kort - dels fina hotellrummet, dels kvällsutsikten från fina hotellrummet. Många kongressdelegater är säkert ute och roar sig nu, men jag kollar hellre på vem som vinner Let´s Dance, tror jag. Det känns lagom lugnt för tant i kväll. Vad gör du en kväll som denna?3 kommentarer:

 1. Den mest spännande nyheten idag (igår) tycker jag var det som de såg ovanför Gardemoen som stängde hela flygplatsen. Undrar vad det finns för logisk förklaring till det?

  SvaraRadera
 2. Maj: Det har jag missat fullständigt, vad var det? Måste läsa ikapp lite nyheter inser jag.

  SvaraRadera
 3. Under dagen kollade jag in Håkans tal till folket, på kvällen bevistade jag en fantastisk föreställning med en grupp som heter Teater Egon som spelade Cornelis för hela slanten uppe på "Tre trappor", mitt nya smultronställe här i byn:)

  Och du, hade jag varit med hade jag nog oxå kuckelurat på rummet:)

  SvaraRadera